Panda sec antivirüs programı [tavsiyem]

Sponsorlu Bağlantılar

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Panda sec antivirüs programı [tavsiyem]
Yeni piyasaya çıkan virüs programıdır çok kapsamlı koruma yapmakta diğer virüs programları tek koldan koruma yaparken bu uygulama 3 koldan savunma sağlamakta denemenizi tavsiye ederim son güncellemesi mayıs 2007 dir
güncelleme için ilacı içinde mevcut

ÖNEMLİ NOT : Nokia 6630 ve n70 modelinde kullanmayın...

Ekli dosyalar

bmnm

Üye
amaboş muhabetsiniz

sin@n

Üye
ellerine sağlıık üstad...

sk1907

Üye
Arkadaşım ben tele kurdum bu programı yalnız bir hata yaptım sanırım ( 6630 - N70 ) lere kurulmaz yazıyor .rar dosyasının içerisinde . Fakat ben kurduktan sonra gördüm şuanda telim kendi kendine reset atıp duruyor . Acılmıyo acılsada menüye giremeden tekrar kapanıyor [ Telefonum : 6630 ] hafıza kartına kurulu olsa sorun deil kaldırırdık fakat direkt olarak telefon hafızasına kuruluyor zaten. Şimdi ne yapmam gerekiyor bir bilgisi olan varsa yardım edebilir mi ?

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Arkadaşım ben tele kurdum bu programı yalnız bir hata yaptım sanırım ( 6630 - N70 ) lere kurulmaz yazıyor .rar dosyasının içerisinde . Fakat ben kurduktan sonra gördüm şuanda telim kendi kendine reset atıp duruyor . Acılmıyo acılsada menüye giremeden tekrar kapanıyor [ Telefonum : 6630 ] hafıza kartına kurulu olsa sorun deil kaldırırdık fakat direkt olarak telefon hafızasına kuruluyor zaten. Şimdi ne yapmam gerekiyor bir bilgisi olan varsa yardım edebilir mi ?

Tek çare var * 3 arama (yeşil) ve kapama tuşuna birlikte basarak format atın

pinhani

pinhani

Üye
sağol

asepsi

asepsi

Üye
ben 6600da denedim daha önce panda antivirusü sanırım bu da ondandır.. bi problem çıkmadı sağlam bir pro arkadaşlar bilginize

vedat_metin21

Üye
Yeni piyasaya çıkan virüs programıdır çok kapsamlı koruma yapmakta diğer virüs programları tek koldan koruma yaparken bu uygulama 3 koldan savunma sağlamakta denemenizi tavsiye ederim son güncellemesi mayıs 2007 dir
güncelleme için ilacı içinde mevcut

ÖNEMLİ NOT : Nokia 6630 ve n70 modelinde kullanmayın...
3230nokıada kulanacağım nasıl yükleyeceğimi anlatırmısınız
emeğinize saygi

--------------- Ekleme ---------------

nokıa 3230 da kulanacağım nasıl yükleyeceğimi anlatırmısınız
emeğinize saygı

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
3230nokıada kulanacağım nasıl yükleyeceğimi anlatırmısınız
emeğinize saygi

dosyayı pc de rardan çıkar bluetooth ile cepe at mesajlara gelir büyük ihtimal açmayı dene yüklemeye başlar telefon hafızasına yüklenecek...:oke:

muratti54

muratti54

Üye
arkadaşım için iide bnm işime yaramadı :)

dodo_060

Üye
emeğinize sağlık

maroo

Üye
cok tsk ederim

serci65

Üye
eyw.

NobLe

NobLe

Üye