Panasonik Kendini Aşmaya Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cezare

cezare

Üye
    Konu Sahibi
Panasonik Kendini Aşmaya Geliyor
panasonik 2006 pazarında mukemmel bir telefon sv serilerini cıkaracak bu telefonlar 16 milyon renk kapasiteli olup symbian 9.0 işletim sistemiyle cıkacak ayriyeten ek özellikler ise 3 megapikselli otofocuslu kamera her zamanki gibi edge ve 3g baglantısına sahip bu telefonlar
birde simensin ile benq nun birlesmisiyle ve motorolanın ipod ile birlesmesi mp3 lu telefonlar arasında buyuk rekabet acması bekleniyor simdilik mp3 serisinde w800 ve yakında cıkacak olan w550i birinciligini koruyor anlısılan su ki 2006 pazarı cok renli olacak :artı:
 


cepix

cepix

Üye
Yav nolursa olsun Panasonic dedimmi iş bitio :(
 
ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Originally posted by cepix@Oct 5 2005, 02:34 PM
Yav nolursa olsun Panasonic dedimmi iş bitio :(
[post=185209]Quoted post[/post]​
O telefonu Nokia veya SonyEricsson çıkarsa daha fazLa satacağı kesin..
Kısacası bu telefonda k750i özenilmiş autofocus felan tam özentiler ya :D
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ya panasonic şahsen ben denemem.. :ehe:
 
karizma

karizma

Üye
İsimden kaybediyor :ehe:
 

face1tr

Üye
yapmayın, etmeyin dünyada panasonic dedinmi herkes susar gerçekler konuşur.. kalite, sağlamlık, tarz hepsi onda var. zaten gsm arena.vb gibi sitelere bakın ürün listelerinde baştan sona ilk sıralarda panasonic bannerini görürsünüz..

konuyu biraz açmak gerekirse nokia ekranı bi firmaya, işlemciyi başka firmaya, kamerayı da başka başka firmalara yaptıran bi kuruluş.. oysa panasonic LSD ve plazma ekran, kamera ve foto, batarya ve sarj ürünleri gibi alanında uzmanı olduğu konuları kendi ürettiği telefonlarda kullanıyor ;;) bu nedenle 16 milyon renk ekranı ilk kez telefonlarda panasonic kullanıyor. hemde ucuz fiyala satışa sunarak ;;)

türkiyede ise panasonic sevgisi dahada köklü temeller üzerine oturtulmuş zira dandik nokia ve takoz ericsson modelleri piyasada dolaşırken ince ve tarz sahibi klas telefonları panasonic piyasaya sürmüştü..

İst doğubank olsun ankara olsun tüm telefon tamircilerine sorun panasonic bi yana diğer telefonlar bi yana ;;) panasoniğin işçilik ve kullanılabilirliğe verdiği önem çok az üreticinin dikkat ettiği ayrıntılar..


siz nokia ya avuç dolusu paralar döküyorsunuz. çok para vermenizin nedeni telefon gerçekten o parayı hak ettiği için değil nokianın birçok aracı firmayla anlaşmalı olduğu ve onlarada pay vermesi gerektiği yüzünden.

Panasonic ile benzer yanları bulunan sony ericsson'u ele alalım. Onlarda kamera, ekran..vb gibi telefonda kullanılan hayati parçaları üretme ve geliştirme imkanına sahipler ; bu yüzden dünyanın en güzel fotoğraf çekme ödülüne sahip telefonunu(k750) ucuza mal edebiliyorlar.
 

face1tr

Üye
panasonik 2006 pazarında mukemmel bir telefon sv serilerini cıkaracak


Demişsinki panasonic 16 milyon renk ekranlı, 3mp kameralı ve symbianlı teller çıkaracak. hiçbi yerde böyle bi bilgi bulamadım.. küçük bi yazım yanlışı yapmış olmayasın sv değilde vs serisini kastetmiş olabilirsin ;;) Eğer sv serisi ile ilgili verdiğin bilgi doğruysa kaynağını paylaşırsan sevinirim ;;)

bu arada sözkonusu 16 milyon renk ekran ve sega sonic oyunlu, otomatik açılan kapak düzeneğine sahip vs serisi telefonlar 2005 yılı 2006 başı içerisinde pazardaki yerini alacak ; zaten vs serisinin türkiyeye getirilen en alt modeli vs3 pazara gireli 1 ay geçti ve halen uygun fiyatıyla çok satılan güzel bi ürün ;;)


vs3 satın almak



vs3 resmi site özellikler



vs3 ile ilgili açılmış topic
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt