Panasonıcten bir ayrıcalık 42g10...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tzt

Üye
    Konu Sahibi
Panasonıcten bir ayrıcalık 42g10...
42G10..

EKRAN GENİŞLİĞİ: 42" Ekran Genişliği
PARLAKLIK: 1500 cd/m2 Parlaklık
ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920x1080 Çözünürlük- HD-
KONTRAST: 40.000:1 Kontrast
DİNAMİK KONTRAST: 2.000.000:1 Dinamik Kontrast

G12 HD Neo Panel
V-Real Pro 4
100.000 saat ömür

victory_nero

victory_nero

Üye
yuhh 100bin saat ömür yalan bunlar inanmayın.

andomarda

Üye
arkadaşım yuh demişsin ama araştırma yapmıyorsun herhalde.PANASONIC firması en son çıkartmış olduğu modellerde kullandığı panel g12 yani kurşun değeri içermemsi sebebi ile elektirik tüketimini azaltmış ve işlemci teknolojisini geliştirerek vreal pro4 teknolojisini kullandığından dolayı yapılan kozmik testler neticesinde panel ömürlerini 100.00 saat olarak açıklamışlardır.koskaca dünya devi bir firma bu açıklamayı cihazları bir dizi testlerden geçirdikten sonra açıkladılar.Yanlış bilgi vermeleri kendi firma ismini karalayacağından dolayı ölçümlerin hepsi yüzde yüz sonuç verdiğini yurtdışı sitelerinden okuyabilirsin.Yalan diyerek buradaki teknoloji meraklısı olan vatandaşlarımızı doğru bilgilendirmek bizlerin yani tüketicilerin en büyük borcudur.

RASTAFARİ

Üye
dünyanın en iyisi!!! üsütne cihaz tanımıyorum açıkçası, G12 panel, neopdp özelliği ve standart yayınlardaki inanılmaz performansıyla gerçek bir televizyon. Ender bulunan cihazlardan, ne yazıkki çoğu kişi plazmaların daha kaliteli olduklarının farkında değil, hatta çoğu kişi panasonic plazmaların farkında değil. tv alıcakların mutlaka gidip panasonic plazmalrı gördükten sonra bir karar vermeleri gerekiyor

teknolojixss

Üye
PANASONİC 42G10 neo pdp paneli ile çok daha renkli görüntüsü var,g12 paneli ile radyasyon yaymadığından gözü yormuyo ve bozmuyo,sd card girişinin olması,tepkime süresinin 0.001 olması cihazı çok çekici kılıyo,almak isteyenlere kesinlikle tavsiye edrim

tzt

Üye
    Konu Sahibi
iNANIP İNANMAMAK SİZİN TERCİHİNİZ AMA İNANMADIĞINIZI DİLE GETİRİYORSANIZ ŞAYET LÜTFEN ARAŞTIRIN ONDAN SONRA YORUMLAYIN DERİM.AKSİ HALDE İNSANLARI YANLIŞ YÖNLENDİRİYORSUNUZ.LÜTFEN BU KONUDA HASSAS OLALIM.EĞER BİLMİYORSAK ARAŞTIRALIM.ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ AVRUPA SİTELERİ VAR V.HERYERDEN KARŞILAŞTIRMA YAPABİLİRİSİNİZ.

xper

Üye
çok güzel açıklamalrda bulunmussunuz gercekten çok tatmin oldum.bundan sonra plazmlara karsı bakış acım degşti

34style

Üye
Plazmaların 100.000 saat panel ömrü yalansa o zaman lcd lerin kullanım kılavuzlarında yazan 10 yıl kullanım ömrü var ibaresi de yalan demek oluyor bu?...aksini iddia ediyorsanız ispat gösterin...

noumasel

Üye
100.000 saat 20 yıla tekabül ediyor ama dikkatini çekerim

RASTAFARİ

Üye
Arkadaşlar lclerin ömrü 80.000 saat civarı plazmaların ise 100.000 saat. Buda yaklaşık 15-20 yıla denk geliyo. 10 yıl sonra bu cihazları hala evinde kullanıcağını zanneden varsa tercihini bu verilere göre yapar ama mantıklı olan bunu dikkate almamak ve cihazın özelliklerini karşılaştırmaktır. Ilerde oled , 3d, gibi cihazlar gelicek bunlar gelince herkes tvsini değiştircek ki tüplü televizyondan lcdye geçiş çok uzun sürmedi.

Ogars

Üye
senin 100.000 saat ömrün yok be kardeşim...hala tv nin ömrüne takan adamlar var...ben hiç ömür yüzünden biten ölen bir plazma görmedim nedense

gazi27

Üye
bence ömürden çok ürünün plazma kategorisinde bir numara oldugunu söyleyebilirim.artıları çok fazla ve g12 panel tepkime süresinin olmaması ürünün çok büyük artıları olarak görüyorum.

--------------- Ekleme ---------------

panasonic plazmalar özelliklede g serisi çok farklı özelliklere sahip olması 600 hz hızında olması tepkime süresinin olmaması.

--------------- Ekleme ---------------

panasonıc plazmalar gerçekten ayrıcalıklı bi ürün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...