Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu kadar gerçekçi renklerle bu akıcılık hızıyla gerçekten dikkatleri üstüne toplayan bir model, Düşünen varsa hala plazma, lcd veya led tv bu cihazı kaçırmasınlar
xper
Üye
Panasonic suan avrupada çok fazla tutluyor.bzim insanlarımız lcd diye tutturmuş.avrupadaki insanlar radyasyonsuz tv tercih ediyolar.herkes kendini düşünüyorr....
Tnyavuz
Üye
Gördüğüm en canlı renklere sahip Tv.Plazmaya antipatisi olanların bile bu cihazı gördükten sonra fikrini değiştireceğini düşünüyorum
34style
Üye
Yanlış hatırlamıyorsam bu cihaz neopdp panel...yani yansıma olayı en aza indirgenmiş...plazma almak isteyipte acaba yansıma yapar mı diye düşünenlerin derdine derman
mdkaya
Üye
alınabilinicek en iyi plazma modeli
gazi27
Üye
plazmalardan özellikle panasonicler g modeli isede kaçırılmamalıdır fiyat olarakta tek bir yerde bulabildim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tnyavuz
Üye
zaten tek bir firma satıyor bildiğim kadarı ile
andomarda
Üye
kaliteli güzel bir o kadarda gerçekçi görüntüsü var.düşünülebilinir.
mdkaya
Üye
neo pdp panel renklerinlerin daha canlı algılanması için tasarlanmıs harika bir panel
mc__fatih
Üye
doğru bir cihaz almak istioyurm ve uğraşmak istemiyorum net bir görüntü istiyorum diyenler için mükemmel bir makina ve son 1 ay içindeki fiyat düşüşü de alınamamısı için bütün engelleir kaldırmış
mdkaya
Üye
panel ömrünün 100 000 saat olması cok iyi
Tnyavuz
Üye
fiyatı 2 bin tl lere kadar düşmüş bu plazmanın geçenlerde gördüm çok şaşırdım
przeynep
Üye
tvniz varsa bile bu fiyata alın dursun daha bulamazsınız 42g10u kaçırmayın her eve lazım yedek almamız gerekir sizinle yaşlanacak bir ürün dededen toruna miras kalacak 42g10
mdkaya
Üye
neo pdp panel hd 2 000 000 dinamik kontrast görüntüde netlik en iyi plazma
przeynep
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
plazmalar burda
andomarda
Üye
bence panasonıc firmasının V10 modelinden sonraki en güzel görüntü kalitesine sahip modeli