Panasonıc vıera tx-pf42g10 plazma tv

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

teknolojixss

Üye
    Konu Sahibi
Panasonıc vıera tx-pf42g10 plazma tv
EKRAN GENİŞLİĞİ: 42" Ekran Genişliği
PARLAKLIK: 1500 cd/m2 Parlaklık
ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920x1080 Çözünürlük- HD-
KONTRAST: 40.000:1 Kontrast
DİNAMİK KONTRAST: 2.000.000:1 Dinamik Kontrast

G12 HD Neo Panel
V-Real Pro 4
100.000 saat ömür

dr.elektro

dr.elektro

Üye
Bu kadar gerçekçi renklerle bu akıcılık hızıyla gerçekten dikkatleri üstüne toplayan bir model, Düşünen varsa hala plazma, lcd veya led tv bu cihazı kaçırmasınlar:oke:

xper

Üye
Panasonic suan avrupada çok fazla tutluyor.bzim insanlarımız lcd diye tutturmuş.avrupadaki insanlar radyasyonsuz tv tercih ediyolar.herkes kendini düşünüyorr....

Tnyavuz

Üye
Gördüğüm en canlı renklere sahip Tv.Plazmaya antipatisi olanların bile bu cihazı gördükten sonra fikrini değiştireceğini düşünüyorum

34style

Üye
Yanlış hatırlamıyorsam bu cihaz neopdp panel...yani yansıma olayı en aza indirgenmiş...plazma almak isteyipte acaba yansıma yapar mı diye düşünenlerin derdine derman :)

mdkaya

Üye
alınabilinicek en iyi plazma modeli

gazi27

Üye
plazmalardan özellikle panasonicler g modeli isede kaçırılmamalıdır fiyat olarakta tek bir yerde bulabildim.

Tnyavuz

Üye
zaten tek bir firma satıyor bildiğim kadarı ile

andomarda

Üye
kaliteli güzel bir o kadarda gerçekçi görüntüsü var.düşünülebilinir.

mdkaya

Üye
neo pdp panel renklerinlerin daha canlı algılanması için tasarlanmıs harika bir panel

mc__fatih

mc__fatih

Üye
doğru bir cihaz almak istioyurm ve uğraşmak istemiyorum net bir görüntü istiyorum diyenler için mükemmel bir makina ve son 1 ay içindeki fiyat düşüşü de alınamamısı için bütün engelleir kaldırmış

mdkaya

Üye
panel ömrünün 100 000 saat olması cok iyi

Tnyavuz

Üye
fiyatı 2 bin tl lere kadar düşmüş bu plazmanın geçenlerde gördüm çok şaşırdım

przeynep

Üye
tvniz varsa bile bu fiyata alın dursun daha bulamazsınız 42g10u kaçırmayın her eve lazım yedek almamız gerekir sizinle yaşlanacak bir ürün dededen toruna miras kalacak 42g10

mdkaya

Üye
neo pdp panel hd 2 000 000 dinamik kontrast görüntüde netlik en iyi plazma

przeynep

Üye
plazmalar burda:islik

andomarda

Üye
bence panasonıc firmasının V10 modelinden sonraki en güzel görüntü kalitesine sahip modeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...