Panasonic lumix inceleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
Panasonic lumix inceleme
Panasonic'in en yeni modellerinden biri olan Lumix DMC-FZ200, özellikel fotoğraf konusunda iddialı olan kullanıcıları hedefliyor. Ürünün tüm detaylarını sizler için inceledik.

Son yıllarda fotoğrafa meraklı kullanıcı sayısında ciddi bir artış var. Bu durum beraberinde ileri seviye model seçeneklerinin artmasına sebep oluyor. İnceleme konuğumuz olan Panasonic FZ200 de böyle bir model. İsterseniz önce cihazın inceleme videosunu izleyelim. Ardından özelliklerini anlatmaya devam edelim:



İleri seviye kompakt bir fotoğraf makinesi olan Panasonic Lumix DMC-FZ200, işte bu ihtiyaçlar için üretilmiş bir cihaz. 12.1 Megapiksel çözünürlük, 24X optik zoom , f2.8 diyafram, elektronik vizör, hazır çekim modları, HD video kayıt ve 2.5 mm mikrofon girişi gibi özellikler cihazın standartlarını oluşturuyor.



f2.8 driyafram

25-600 mm gibi geniş bir odak uzaklığı aralğına sahip olan objektifin diyafram değeri f2.8. Bu açıklık sayesinde özellikle ışığın az olduğu yerlerde bile güzel fotoğraflar çekilebiliyor.

Manuel video

Üründe birçok hazır çekim modu ve P, S, A, M modları bulunuyor. Bunlara ek olarak manuel video modu da bulunuyor ki özellikle video çekimlerinde en ince detaya kadar düzenlemeler yapmak isteyenler bu özelliği kullanabiliyor. Ayrıca cihazda harici mikrofon bağlantısı için gerekli olan mikrofon girişi (2.5 mm) bulunuyor. Bu sayede röportaj gibi çalışmalarda cihaza harici mikrofon takılabiliyor.

Teknik özellikler
12.1 Megapiksel çözünürlük
MOS sensör
25-600 mm f2.8 diyaframlı objektif
24X optik zoom
Optik görüntü sabitleme özelliği
3 inç döndürülebilir 460 bin piksel ekran
1.3 milyon piksel elektronik vizör
Saniyede 12 kare çekim hızı
HD video kayıt
High Speed video özelliği
Panorama özelliği
Manuel video özelliği
Hazır çekim modları
P, S, A ve M modları
Filtre özellikleri
70 MB dahili hafıza
Mikrofon girişi (2.5 mm)
RAW ve JPEG kayıt özelliği
HDR modu
KDV dahil 1999 TL
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt