Panasonıc 42x10 plazma tavsiye ederim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CEKİRGELER

Üye
    Konu Sahibi
Panasonıc 42x10 plazma tavsiye ederim
Hd ready.100hz.tepkime süresi yok denecek kadar az.0.001 ms.100.000 saat panel ömrü var.
G12 panel.kursun yok.ısıgı minumuma indiriyor.radyasyon yaymıyor.göz bozmuyor.ve en güzeli az elektrik harcıyor.plazma düşünenlere panasonıcın plazmasını tavsıye ederım.ben aldım.kullanıyorum.cok memnunumm...

obgz

Üye
Plazma dediğimiz zaman panasonic ilk aklıma gelen marka oluyor ki herkesin aklına ilk olarak panasonic geliyodur. 42X10 almışsın hayırlı olsun. Bende 42v10 düşünüyorum bunların biraz daha ince kasaları var. Plazma almak isteyenlere bende Panasonic tafsiye ederim...

dr.elektro

dr.elektro

Üye
Bu cihaz kaliteyi ucuza arayanlara özel yapılmış sanırım kendime 106 ekran plazma düşünüyorum herhalde Panasonic 42X10 alıcam öyle görünüyor alternatif olarakta Samsung 42B451 düşünüyorum...

voltonero

Üye
bence doğru bir karar vermişsin ben pv60 kullanıyorum bir tane daha alıcam araştırmalarımda 42x10 modeli en iyi tercih olarak çıkıyor.dr.elektro seninde söylediğin modelede baktım fiyatı çok uygun fakat bir panasonic kullanısı olarak tercihim 42x10 olacak.internetten baktığımda en uygun ist.bilişim görünüyor mecidiyeköydeymiş mağazası sanırım bir görmek için gidicem aklıma yatarsa alıcam inş.

LADY_samuray

Üye
Ben araştırıdım uygn fiyata 42 inç samsung buldum b451 siz ne düşünüyorsunuz... DR. bende bunu düşünüyorum detaylar hakkında bilgisahibiyseniz bana öneride bulunurmusunuz x10 mu b451 mi kararsız kaldım bu yorumlardan sonra.PANASONİC mi SAMSUNG mu????:sn:

rafi1994

rafi1994

Üye
tercihe bağlı ama lcd tv almak bana daha mantıklı geliyor
:pro:

voltonero

Üye
karşılaştırabileceğin iki model. özellik ve parlaklık istiyorsan ( usb girişi ) samsung alabilirsin ama kalite ve doğallık istiyorsan panasonıc tercih senin. bence panasonıc.

şimdiden hayırlı olsun....

dr.elektro

dr.elektro

Üye
Panasonic modelleri içinde uygun fiyata bu cihazın hd modeli olan 42S10 da satışta görünüyor. Bence az bir fark verilip daha güncel bir teknolojiye yatırım yapılabilir. Tercih tabiki sizin bütçede benim için bu daha mantıklı geldi sizde araştırabilirsiniz.

mbaros

Üye
Panasonic 42g15 modeli çıkmış arkadaşlar x10 almadan g15 bakın muhakkak.cihaz neo pdp panel kontrast daha iyi ve hd.fiyatta gayet makul

voltonero

Üye
evet G serisi çok iyi fakat biraz fiyat farkı var ama yine en uygun fiyatı ist. bilişimde buldum. 42x10 şimdilik en avantajlı ürün gibi görünüyor.gittim gördüm çok beğendim ama şimdilik maddi sıkıntıdan dolayı erteledim ama 42x10 model kesinlikle bu fiyata alabileceğiniz en iyi modellerden biridir.
42G serisi ise çok daha kaliteli bir model bu fiyata çıkabilenler için en doğru tercih olabilir.

dr.elektro

dr.elektro

Üye
Bu ürünlerden 42C10 modelide yeni çıkan uygun fiyatlı ürünlerden bu ürünü de incelemenizi tavsiye ederim. Fiyat çok uygun güncel ürünlerden...

obgz

Üye
42C10 yeni cıkan bir üeünmüş yurt dışında baya bir tutulmuş sanırım ist. bilş. yakın zamanda getirecekmiş ama benim tavsiyem S serisi olur mesela 46S10 olur inceleyin derim.....

voltonero

Üye
evet 42x10 modelini görmüştüm beğenmiştim bu modelde aynı özelliklere sahip saırım ve fiyatı daha uygun bu fiyata da insanın hemen alası geliyor.belki bu modelede bakabilirim ama acaba ne zaman başlanacakmış satışa.

tzt

Üye
42x10 modelini Mecidiyeköydeki İST.BİLİŞİMin showroomlarında ben de görüp beyenmiştim..42C10E nin Türkiye de ilk defa İST.BİLİŞİMin satışa sunacağını bana da söylemişlerdi..Ben de ssabırsızlıkla bekliyorum bu cihazı.Çok tutulmuş yurt dışında.Oyüsden çok merak ediyorum..yakında diyolar bakalım gidip görücez..

TAMTAMER43

Üye
PLAZMA DUNYASI GERCEKTEN IZLENEBILRI RENKLER VAR.VE OGRENDIGIM KADARIYLADA SUAN PLAZMADA TEK OLAN PANASONIC SADECE İSTANBULBİLİŞİMDE VARMIS.VE GITTIM GORDUM FIYATLARDA GERCEKTEN COK III BENCE HERKES GITSIN GORSUN FIYATLARI

obgz

Üye
LCD veye Pazmal alındığı zaman en iyisini veye en azından HD olmasını tafsiye ederim mesela 42s10 hatta fiyat aralığını biraz yükseltirsek cok daha güzel 42G10 modelini alabiliriz 600 hz viera pro 4 işlemci ile süper bir es geçilmemeli bence...

karakanat29

Üye
Dünyanın en büyük plazma üreticisi panasonic , yeni plazmaları ile de oldukça iddalı en yeni hd plazması, 2.000.000 kontrast , 600 hz , lcd yi ardında bırakan bir bir görüntü kalitesi 42G10 hareketli görüntülerde gayet başarılı ...incelemeye değer.

gamlıbaykus

Üye
Bütçemiz müsaitse bence ne c10 nede x10 almalıyız degerlendirilebilinicek en iyi ürün ürün özellikleri ve tasarımıyla kesinlikle g10 panasonic plazma ısrar benden degerlendirmek sizden

--------------- Ekleme ---------------

Kesemizi zorlamayacaksa alınabilinicek ürün özellikleri ve tasarımını degerlendirdiğimizde alınabilinicek en iyi cihaz panasonic g1o arkadaslar ısrarla tavsiye olunur

obgz

Üye
42G10 modeli

EKRAN GENİŞLİĞİ: 42" Ekran Genişliği
PARLAKLIK: 1500 cd/m2 Parlaklık
ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920x1080 Çözünürlük- HD-
KONTRAST: 40.000:1 Kontrast
DİNAMİK KONTRAST: 2.000.000:1 Dinamik Kontrast

G12 HD Neo Panel
V-Real Pro 4
100.000 saat ömür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt