PALIT GeForce 9600 Smart 1GB DDR2 128 BIT HDMI VGA DVI

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
USAEA

USAEA

Üye
    Konu Sahibi
PALIT GeForce 9600 Smart 1GB DDR2 128 BIT HDMI VGA DVI



1 yılı aşkın süredir kutusunda dolabımda duruyordu boş duracağına satmak istedim.
Ürün 3 ay kullanılmış olup herhangi bir arızası yoktur garantisi bitmiştir ürün bütün içerikleriyle birlikte verilecektir.
İSTANBUL içi elden teslim edilir. TAKAS YOKTUR ISRAR ETMEYİN

Özellikler
Yeni PCI Express 2.0 veriyolu mimarisi ile mükemmel uyum içerisinde çalışacak şekilde tasarlanmıştır. 5GT/s PCI Express 2.0 bant genişliğini maksimize ederek yarının en bant genişliğine aç oyunları ve 3D uygulamalarına destek verecektir.
HDMI 1.4a ile GPU hızlandırmalı Blu-ray 3D desteği, x.v Color, HDMI Deep Color ve 7.1 dijital surround ses Release 260 sürücüsüne ekleniyor olacak.
HDCP (Yüksek Bant-Genişliği Dijital İçerik Koruması), kaynak ile ekran arasında akan dijital verinin yakalanma olasılığını ortadan kaldıran bir kopya koruma mekanizmasıdır.
Shader Model 4.0 destekli DirectX® 10 grafik işlemci ünitesi günümüzün popüler oyunları için benzersiz grafik gerçekliği ve film kalitesinde efektler sunar.
Yeni nesilin işletim sistemi olan Windows 7, GPU (grafik işleme ünitesi) kullanımını geliştirerek daha etkileyici bir kullanıcı deneyimi sağlar. GPU nun özelliklerinden yararlanarak Windows 7 günümüzün bilgisayarlarını yanlızca daha görsel ve daha interaktif değil aynı zamanda müşterilerin istediği hız ve yanıt verme kapasitesine ulaştırır.
Sektörün en büyük ve en yüksek çözünürlüklü düz panel ekran görüntülerini 2560X1600 seviyelerine çıkarma kapasitesine sahiptir ve HDCP destekler.
NVIDIA PureVideo, yüksek tanımlı görüntü işlem birimi ile sürücü yazılımının bir bileşimidir ve bu bileşim yüksek tanımlı (HD) videolara inanılmaz berraklık, gerçekçilik ve renk katarak işlemcinin daha az kullanılmasını sağlar ve dolayısıyla güç tüketimini en aza indirir.
CUDA®teknolojisi GPU nun işlem çekirdeğinin gücü arttırarak, en zorlu sistem işlemlerini, örneğin video trancoding, hızlandırır ve geleneksel GPUlara kıyasla inanılmaz üstün performans sağlar.
NVIDIA PhysX teknolojisi, GeForce ile daha dinamik ve gerçekçi deneyim için oyunlarda fiziksel etkileşim adına yeni bir sınıf yaratmıştır.


 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt