Pakistan Uçağı Korkuttu

Sponsorlu Bağlantılar

Samet.25

    Konu Sahibi
Pakistan Uçağı Korkuttu
İngiltere’de kısa süreli terör paniği yaşandı. Pakistan'ın Lahore kentinden kalkan bir yolcu uçağına İngiliz ordusuna bağlı bir savaş uçağı kısa süre eşlik etti.

Pakistan'ın Lahore kentinden kalkarak İngiltere'nin Manchester kentine giden Pakistan Hava Yolları'na ait bir yolcu uçağı bir İngiliz jeti eşliğinde Essex'te Stansted Havalimanı'na yönlendirildi.

Stansted Havalimanı sözcüsü, savaş jetleri eşliğinde havalimanına indirilen uçağın soyutlanmış bir bölgeye alındığını ve Stansted Havalimanı'ndaki diğer uçuşların normal seyrinde devam ettiğini söyledi.

İngiliz güvenlik güçlerinden bir kaynak da, uçağın Manchester yerine Stansted Havalimanı'na indirilmesine bir terör saldırısı şüphesinin neden olmadığını belirtti.

İngiliz polisi, uçakta huzursuzluk yaratan iki Pakistan vatandaşını gözaltına aldı. Daha önce gelen haberlerde, uçağın pilotuyla irtibat kurulamadığı belirtilmişti.

İngiliz Daily Mail gazetesi, savaş uçaklarının indirdiği uçakta 297 yolcunun bulunduğunu yazdı.

FELAKETİN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

İngiltere'nin başkenti Londra’daki Heathrow havaalanında bugün erken saatlerde İngiliz Havayolları’na ait bir uçak acil iniş yapmak zorunda kalınca, havalimanı bir süre tüm uçuşlara kapatıldı.

Acil iniş gerçekleştiren uçaktaki yolculardan üçü hafif yaralandı.

Uçağın kalkışından kısa bir süre motorundaki arıza nedeniyle acil iniş yapmak zorunda kaldığı iniş sırasında motorlardan birinin alev aldığını belirtti.
 

Benzer Konular

Furkan Emekli
Cevap
0
Görüntüleme
307
Furkan Emekli
bsevinckan
Cevap
1
Görüntüleme
328
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
366
Haydar


Üst Alt