Paket veri:paket veri yok şebeke hizmetlerini kontrol edin(lütfen bakın...çok önemli...

Sponsorlu Bağlantılar

cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
Paket veri:paket veri yok şebeke hizmetlerini kontrol edin(lütfen bakın...çok önemli...
Merhaba arkadaşlar....ben bir N79 kullanıcısıyım ve hattımda avea, bundan 3 4 hafta önce bir avea 100MB internet paketi aldım güzel kullanıyordum.sonra mobil vizyona merak sardım... Telefonum da 1 kontör vardı. Telefondan aveanın mobilvizyon sayfasından TRT yi seçtim ve izliyordum.. Şaşırdım şimdi :) üyelik yok birşey yok nasıl izliyorum diye. Sonra kapatıp çıktım sonra baktım ki. Abone olmadan izlenebiliyormuş tabi bir sınırı var 17kb 1 kontör mü öyle birşeydi herhalde.... Kontörüme baktım 0 . Ondan sonra internete girmedi telefon.. 100MB aboneliğim mi bitti filan kuşkusuma kapıldım. Neyse...bugün 150 kontör aldım ve yükledim.. Mobil vizyona merak sardım ve 1 haftalık mobil vizyon paketi aldım 35 kontör ayarlarını avea nın sitesinden gönderttim. Abone oldum ama şimdi internete girmiyoki avea mobilvizyon sitesine girip izlemem lazım..ama ilk bağlanıyor diyo sonra paket veri : paket tesisi yok şebeke hizmetlerini kontrol edin diye bir hata alıyorum...
arkadaşlar lütfen bu konuya ilgi gösterin...35 kontörüm boşa gitmesin ne yapabilirim saygılar....:(:(:(:(:allalla::allalla::allalla::allalla::agla:agla:agla:agla

• Beğen
Tepkiler: ShackJack ve Gio_Jay

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
Merhaba arkadaşlar....ben bir N79 kullanıcısıyım ve hattımda avea, bundan 3 4 hafta önce bir avea 100MB internet paketi aldım güzel kullanıyordum.sonra mobil vizyona merak sardım... Telefonum da 1 kontör vardı. Telefondan aveanın mobilvizyon sayfasından TRT yi seçtim ve izliyordum.. Şaşırdım şimdi :) üyelik yok birşey yok nasıl izliyorum diye. Sonra kapatıp çıktım sonra baktım ki. Abone olmadan izlenebiliyormuş tabi bir sınırı var 17kb 1 kontör mü öyle birşeydi herhalde.... Kontörüme baktım 0 . Ondan sonra internete girmedi telefon.. 100MB aboneliğim mi bitti filan kuşkusuma kapıldım. Neyse...bugün 150 kontör aldım ve yükledim.. Mobil vizyona merak sardım ve 1 haftalık mobil vizyon paketi aldım 35 kontör ayarlarını avea nın sitesinden gönderttim. Abone oldum ama şimdi internete girmiyoki avea mobilvizyon sitesine girip izlemem lazım..ama ilk bağlanıyor diyo sonra paket veri : paket tesisi yok şebeke hizmetlerini kontrol edin diye bir hata alıyorum...
arkadaşlar lütfen bu konuya ilgi gösterin...35 kontörüm boşa gitmesin ne yapabilirim saygılar....:(:(:(:(:allalla::allalla::allalla::allalla::agla:agla:agla:agla
kardeşim 3g çekmesi gerekebilir kullanabilmen için.yada telefonun paket veri ayarlarını internet erişim noktasını kontrol et.sen den bir ricamda var artık n79 konumuz var.tüm sorun ve isteklerini oraya yazarsan hem daha çabuk yardımcı olurum.işte konumuz:
NoKiA N79 FaNaTiCs....!!!!.NoKiA N79 FaNaTiKLeRi BuRaYa.!!!.BuRaSı BiZiM KoNuMuZ.!!!.(AÇıLdı.!).!!!.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Mrb Cozturk arkadasım sorunun 3g ile fılan bi alakası yok kanımca internet baglantısı erişim noktasını yapılandırman senın yararına olucaktır kanımca aynı sorun bendede vardı turkcell dea ev izlemek ıstedım turkcell internet secılı ıken baglanmıodu ancak wap yolu arama ile baglantı cok rahat bir sekılde kruluyor vede cam gibi izleyebılıorum su anda yani yapacagın sey menüden web bolumune gir ardından secenekler de ayarlardan geneli seç ve ardından erısım noktasını wap servisleri yap dostum sorunun kalmayacaktır olmaz ise N79 cuların vaz gecılmez türkiyenın en buyuk funclub olusumuna beklerım bılıorum zaten bayadır ılgılenıosun ama konuya yazarsan daha teknık olanlar var ise onlar yardıma kosarlar saygılar gorusuruz:oke:
http://www.maxicep.com/symbian-destek/o-bir-teknoloji-harikasi-nokia-n79-fun-club-211319.html

cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler serhat ve alfanso kardeşlerim..sorun ayarları yaptıktan sonra telefonu açıp kapamak lazımmış...ama ben çıldırdım telefonu kapatıp açmadan 1000 tane değişik ayar yaptım:):)çok teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

kapayıp açmak lazımmış:op::op::op::op::op::op::op::op::op::op::op::op: