cozturk
Üye
Paket veri:paket veri yok şebeke hizmetlerini kontrol edin(lütfen bakın...çok önemli...
Merhaba arkadaşlar....ben bir N79 kullanıcısıyım ve hattımda avea, bundan 3 4 hafta önce bir avea 100MB internet paketi aldım güzel kullanıyordum.sonra mobil vizyona merak sardım... Telefonum da 1 kontör vardı. Telefondan aveanın mobilvizyon sayfasından TRT yi seçtim ve izliyordum.. Şaşırdım şimdi
üyelik yok birşey yok nasıl izliyorum diye. Sonra kapatıp çıktım sonra baktım ki. Abone olmadan izlenebiliyormuş tabi bir sınırı var 17kb 1 kontör mü öyle birşeydi herhalde.... Kontörüme baktım 0 . Ondan sonra internete girmedi telefon.. 100MB aboneliğim mi bitti filan kuşkusuma kapıldım. Neyse...bugün 150 kontör aldım ve yükledim.. Mobil vizyona merak sardım ve 1 haftalık mobil vizyon paketi aldım 35 kontör ayarlarını avea nın sitesinden gönderttim. Abone oldum ama şimdi internete girmiyoki avea mobilvizyon sitesine girip izlemem lazım..ama ilk bağlanıyor diyo sonra paket veri : paket tesisi yok şebeke hizmetlerini kontrol edin diye bir hata alıyorum...
arkadaşlar lütfen bu konuya ilgi gösterin...35 kontörüm boşa gitmesin ne yapabilirim saygılar....

agla
agla
üyelik yok birşey yok nasıl izliyorum diye. Sonra kapatıp çıktım sonra baktım ki. Abone olmadan izlenebiliyormuş tabi bir sınırı var 17kb 1 kontör mü öyle birşeydi herhalde.... Kontörüme baktım 0 . Ondan sonra internete girmedi telefon.. 100MB aboneliğim mi bitti filan kuşkusuma kapıldım. Neyse...bugün 150 kontör aldım ve yükledim.. Mobil vizyona merak sardım ve 1 haftalık mobil vizyon paketi aldım 35 kontör ayarlarını avea nın sitesinden gönderttim. Abone oldum ama şimdi internete girmiyoki avea mobilvizyon sitesine girip izlemem lazım..ama ilk bağlanıyor diyo sonra paket veri : paket tesisi yok şebeke hizmetlerini kontrol edin diye bir hata alıyorum...arkadaşlar lütfen bu konuya ilgi gösterin...35 kontörüm boşa gitmesin ne yapabilirim saygılar....