Packard Bell TS11-HR-624TK Bios Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Packard Bell TS11-HR-624TK Bios Güncelleme
Arkadaşlar bilgisayarımın biosunu güncellemek istiyorum fakat ne anakart modelini ne bios türünü bilmiyorum bana bunları nereden bakacağımı öğretebilir misiniz?Bir de Bios güncellemesi yapmam lazım basit birşey mi?YAni çok gerekli mi?Bir de gerekliyse nasıl yaparım bir yardım edebilir misiniz?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
durduk yere bios guncellemesı hıc bırseyı degıstırmez... Yanlıs bısı yaparsa daha calısmayabılır pc..
Cpu-z programında anakart ve bıos bılgısı yazar..

Ayrıca guncel bıosu peckard bell ın sıtesınden senın notebooka gore bulabılırsın

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Ben bulamadım link verir misin?
Ve nasıl yapacağım?

- - - Eklendi - - -

tamam buldum ama nasıl yapacağım?

- - - Eklendi - - -

Bir de cpu-z de bios sürümü nerede yazar.Anakartı buldum da

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Ben bulamadım link verir misin?
Ve nasıl yapacağım?

- - - Eklendi - - -

tamam buldum ama nasıl yapacağım?

- - - Eklendi - - -

Bir de cpu-z de bios sürümü nerede yazar.Anakartı buldum da

Acilan kucuk pencerede anakartin asagisinda yazar. Packard bell sitesinden bios dosyasini indirdiysen acik olan uygulamalari kapat bios dosyasi zip yada rar formatindaysa bir klasore cikart. Bilgisayarini sarza tak ve exe uzantili bios dosyasini calistir. Yonergeleri izle onayla ve bekle. Baska hicbirseye dokunma. Hata yaparsan yada elektrik kesintisi vb durum olusursa buyuk problem olur servis yolu gozukur. Bios guncelleme eskisine nazaran cok basitlesti fakat acemiligi ve hatayi affetmez.

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Peki sağol şuan işim var bir iki saate kadar deniyeceğim sonucu yazarım.:)

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
yapma bence ben 2 sefer servise göndermek zorunda kaldım acemi iken:D....aslında basit bir işlem fakat hataya gelmiyor

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Çok kolaymış yaptım gayet güzel oldu :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 14714
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Dediğim gibi kolay:D fakat en ufak hataya gelmiyor...

sametalbayrak

sametalbayrak

Üye
Bios işlerinden anlamıyorsanız hiç uğraşmayın , format atmaya benzemez makine elinde kalır pişman olursun .

Ayrıca eğer bir bios güncellemesi varsa packardbell sitesinde vardır senin kullandığın pc nin driver kısmında yayınlarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...