packard bell notebook hakkında yardım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
packard bell notebook hakkında yardım..
arkadaşlar merhaba ben 14 şubatta packard bell diz üstü bilgisayar aldım modeli Packard Bell Easy Note TV44-HC-610TK Notebook i5-3230 8GB 500GB 2GB VGA gold bilgisayar dan aldım.benim kafamın takıldığı konu ekran kartı 710m nvidia geforce satıcı en yüksek kart bu dedi paylaşımsız 2 gb sizce nasıl bu ekran kartı lütfen yorumlarınızı bilgilendirmenizi bekliyorum..bu arada packard bell i 1400 tl ye aldım.sizce bilgisayar ve özellikleri nasıl? ltfn yardım..

ANIL

Admin
Yazmış olduğun modelde ekran kartı olarak 630M gözüküyor. 710M ise yeni seri bir kart fakat giriş seviyesi olduğu için oyunlarda sıkıntı yaşaman mümkün.

tahminimce 710m 630m'in yeni ismi biraz geliştirilmişi gibi birşey nvidia bunu yapıyor çünkü yanlış hatırlamıyorsam 630m'de 540m ile aynıydı

ANIL

Admin
tahminimce 710m 630m'in yeni ismi biraz geliştirilmişi gibi birşey nvidia bunu yapıyor çünkü yanlış hatırlamıyorsam 630m'de 540m ile aynıydı

630M daha üst bir kart. 710M ise giriş seviyesi kartın özelliklerine baktım 64 bit yazıyor Zaten kartların sınıflandırılması numarasına göre oluyor.

tahmindi sadece

Tepkiler: ANIL
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...