ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
Lisans aktivasyonunda takılıp kaliyor. Telefon rootlu note 4.
Bütün sürümlerinde aynı lisans hatasını veriyor.Bende 4.2 sürümü yüklü sorunsuz çalışıyor. 4.2 sürümünü deneyin.
Bütün sürümlerinde aynı lisans hatasını veriyor.
Bütün sürümlerinde aynı lisans hatasını veriyor.
OlumsuzEve geçince bendekini eklerim buraya denersiniz.
Bı deneyin bakalım bende sorunsuz çalışıyor.
Olumsuz
Bende sende nasıl çalışıyor onu anlamadım. Lucky Patcher dahi denedim hiçbir şekilde çalışmıyor.Bende nasıl çalışıyorda sizde lisans istiyor anlamadım
Bende sende nasıl çalışıyor onu anlamadım. Lucky Patcher dahi denedim hiçbir şekilde çalışmıyor.
Bende sende nasıl çalışıyor onu anlamadım. Lucky Patcher dahi denedim hiçbir şekilde çalışmıyor.
6.0.1 de sıkıntı yapıyor mu ben kullanmıyorum ama merak ettimSanırım önceki sürümlerde lisans kontrolu yoktu onlardan birini yükleyip üzerine güncel sürümü yükleyebilirsiniz. Bu şekilde hata vermiyor olması lazım.
6.0.1 de sıkıntı yapıyor mu ben kullanmıyorum ama merak ettim
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladım sağol.S6 da sorun yoktu ama note5 geçince lisansa takıldım bende , Markette ücretsiz olanı var onu kullanıyorum şimdi
Demek ki sorun bende değilmiş note 5 teymisS6 da sorun yoktu ama note5 geçince lisansa takıldım bende , Markette ücretsiz olanı var onu kullanıyorum şimdi
Demek ki sorun bende değilmiş note 5 teymis
Ben rootladım gereksiz uygulamaları sildim xposed ile greenify ide kurdum çoğu uygulamayı unutuyorum batarya gerçekten çok iyi gitmeye başladıMarkette ücrersizi aynı işi yapıyor zaten ne diye bununla uğraştınız ki
Ben rootladım gereksiz uygulamaları sildim xposed ile greenify ide kurdum çoğu uygulamayı unutuyorum batarya gerçekten çok iyi gitmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?