P990i Yükleme dosyaları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
€xcellenc€

€xcellenc€

Üye
P990i Yükleme dosyaları
merhaba arkadaslar
ben bundan bir süre önce telefonuma( p990i ) yeni yazılım yükledim
herşey başarılıydı kurdum falan şimdi kullanıyorum ama telefonu ne zaman açmaya kalksam hep update etmeden önceki kurulum dosyalarını kurup kurmamak isteyip istemediğimi soruyor.her seferinde hayır diyorum ve hala çıkmaya devam ediyor.evet desem bile çıkıyo.
kurulum dosyaları hafıza kartında desem değil.anlamıyorum ki nerden saklamış ve bulmuş bu dosyaları:/
yardımcı olabilirmisiniz????:sukur:

ertanju

Üye
yapman gereken iki şey var. ya telefona format atçaksn.yada o sorduğu programları yükleyip silceksin. bende p1 var. aynı sorunu bende yaşadım.

veynah

Üye
hafıza kartını başka bir sony ericsson telefonda biçimlendir aynı sorun bende psiloc arabic programında
kaldırmama rağmen her açtığımda kurulum soruyordu w700i telefonumda kartı biçimlendirdim aorun halloldu

Jupiter97

Üye
ya aynı sorun bendede oldu boşuna format atma ben atmıştım olmadı ama sonra çözdüm telefonu ps ye bağla sonra dosya transfer modunda sonra klasörleri kontrol et bi yerlerde o programların kurulum dosyalarının kopyaları kalıyor onları bul sanırım resorch klasöründe olması lazım onları bulup silersen olay cözülüyor yada hafıza kartını biçimlemen gerekiyor

muti5576

Üye
arkadasım hafıza kartını formatla hıc bırsey kalmaz nemdede 3 tane program vardı nerede bulamadım hafıza kartını formatladım sorun cozuldu

selle

Üye
Arkadaslar bende p990i var ama bazen oyun ve program yuklerken paket korumalı kımlık dıyor sınır oldu bunu duzeltebılen varsa yardımcı olabılır mı ?

brktnzcll

Üye
hack yöntemiyle telefonun dosyalarına gir orda eskiden yükledigin dosyaların tumunun ismi ve bilgisi gözüküyo eger onları silersen birdaha göstermeyebilir diye düşünüyorum ama genede bi araştırmak lazım:oke:

yckoc2004

Üye
€xcellenc€;742568' Alıntı:
merhaba arkadaslar
ben bundan bir süre önce telefonuma( p990i ) yeni yazılım yükledim
herşey başarılıydı kurdum falan şimdi kullanıyorum ama telefonu ne zaman açmaya kalksam hep update etmeden önceki kurulum dosyalarını kurup kurmamak isteyip istemediğimi soruyor.her seferinde hayır diyorum ve hala çıkmaya devam ediyor.evet desem bile çıkıyo.
kurulum dosyaları hafıza kartında desem değil.anlamıyorum ki nerden saklamış ve bulmuş bu dosyaları:/
yardımcı olabilirmisiniz????:sukur:

Sorunun cevabı çok basit aşağıda ifade edeceğim klasörü sildiğin anda bu problem bir daha karşına çıkmaz bende çok uzun zaman bu sorunla boğuştum, çözüm aradım bulamadım tele bir çok defa format attım belli bir kullanımdan sonra (program, oyun vs yükle kaldır) aynı sorunları vermeye devam etti. çözümü aşağıdadır emeğe saygı lütfen bir teşekkürü çok görmeyin.

Kartınızda yüklediğiniz uygulamaların kurulum dosyasının yedeğini alan bir dizin vardır. Bu dizinden uygulamalar yüklenmeye çalışılır. Bir ikisinin zaman zaman kurulumu gerçekleşse de diğerlerinin kurulumu yapılamaz ve telefonunuzu her açışınızda "Yükleniyor" uyarısıyla karşılaşırsınız.

bunun için E:/Private/10202dce klasörünün tamamını x-plore v.b. herhangi bir dosya yöneticisi ile silin sorununuz kökten hallolacaktır. zaman içinde aynı sorunları vermye başlarsa eğer yine söylediğim klasörü silersiniz yine sorununuz çözümlenir.

ttgg

ttgg

Üye
vay be neler biliyonuz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt