P990İ yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tecnotor

tecnotor

Üye
    Konu Sahibi
P990İ yardım!
arkadaşlar ben p990i telefonuma sony ericssonun sitesinden indirdiğim güncelleme yazılımı ile telefona yazılım attım
,yazılım atmadan önce C- DİCSKİ telefon D- DİSKİ hafıza kartı ve Z-DİSKİ vardı ,
yazılım attıktandan sonra C- ve D- diskleri var Z- ise yok oldu neden acaba ne yapabilirim ,
ama cihaz normal çalışıyor
,o Z- disk bölümü ne işe yarıyor bilen varsa bir yardımcı olun arkadaşlar :bilmem:

devilmaycry1

devilmaycry1

Üye
kardeş bnde p900 war z-diski telefonun sistem dosyalarının olduğu bölümdür orayı hiç elleme. ordan birşeyi silersen (ki silmene izin vermez) telefon çalışmaz

tecnotor

tecnotor

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın kardeş hallettim Z- diskini dosya yonetim programın sayesinde buldum ama dediğin gibi ne siliniyor nede oraya birşey kopyalanıyor

mbemurat

mbemurat

Üye
zaten normalde z yi göremezsin ancak dosya yöneticileriyle görebilirsin

tecnotor

tecnotor

Üye
    Konu Sahibi
P990i kullanan arkadaşlar size bir sorum var ya benim tel. PC ye bağladığımda sadece hafıza kartı çıkıyor telefon hafızası çıkmıyor bilgisayarımda
acaba sizin P990i tel.larda da mı aynı yazarsanız sevinirim

tecnotor

tecnotor

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar lüüüüüüüüüüütfeeeeeeeeeeeen yardım edin telefonum açılmıyor telefonu pc de update yapıyorum yazılım programıyla yani telefon tanımlanıyor yazıyor ileleyen yeşil gösterge geliyor sonra tanımlanmadı yazıyor ve yeşil gösterge kırmızı oluyor yorumlarınızı bekliyorum

gurkan__252

Üye
elindeki telfon smartphone türünde geçtiği için bilgisayarından telfon hafızanı sadece pc suite smartphones ile görebilirsin onun dışında görmene izin vermez.

Z diski telefon sisteminin kurulu olduğu yerdir. O kısım salt okunurdur hiç bir şekilde veri değiş tokuşuna izin vermez.

telefonundaki yaızlımsal sorunu tabi eğer telefona yeni yazılım atarken elektrikler kesilmediyse veya usbden çıkartmadıysan o telefonu kurtarabilirsin yoksa hiç uğraşma at çöpe.

sorunu tam olarak açarsan gerekli yardımı yaparım

tecnotor

tecnotor

Üye
    Konu Sahibi
ilgilendiğin için sağolasın arkadaşım
şimdi ben telefonu update yaparken ***** pc malesef kapandı nasıl olduysa ben update yaparken hatta 3 kere kapandı
fakat 3ünde de update güncelleme pro.mı telefonu tanımladı fakat 4 üncü kez bağladım C Tuşunu bırakın yazdıktan sonra telefon tanımlanıyor yazıyorken telefon tanımlanamadı yazdı olay bu fakat şuan servise götürdüm inşallah yapılır

cerenler

Üye
arkadaşlar ben p990i yazılım kuramıyorum neden yardım

tecnotor

tecnotor

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar p1 veya p990i ile şifreli wi-fi ağlarına bağlanabilen varmı varsa nasıl bağlanıyorsunuz
ben şifreyi girecek yer bile bulamadım bi yardımcı olursanız seviniriz

tuarek2003

Üye
Arkadaşlar telefonumu update yaptım fakat telefonum kalemi tanımıyor yardımederseniz sevinirim

Laz¥

Laz¥

Üye
Bilen bi arkadaş yardim ederse sevinirim benim de bir arkadaşımın böyle bir sorunu var

anon55

anon55

Üye
ilgilendiğin için sağolasın arkadaşım
şimdi ben telefonu update yaparken ***** pc malesef kapandı nasıl olduysa ben update yaparken hatta 3 kere kapandı
fakat 3ünde de update güncelleme pro.mı telefonu tanımladı fakat 4 üncü kez bağladım C Tuşunu bırakın yazdıktan sonra telefon tanımlanıyor yazıyorken telefon tanımlanamadı yazdı olay bu fakat şuan servise götürdüm inşallah yapılır

Telefonu Bilgisayara Bağladığın Kabloda Kırılmalar Yani Kablo Bozulmuş Olabilir ve Kablolar İçinde Birbirine Deyiyorsa Bilgisayarın USB Kısmından Kısa Devre Yaptırıp Bilgisayarı Dondura bilir veya Bilgisayarda Reset Attırma Yada Kapanma Yapabilir Bunu Unutmayın ;) Bütün USB Kablolar İçin Aynısı Söylenebilir Eğer Böyle Oluyosa Mesela Yazıcı USB ile Bağlandığında USB si dediğim Gibi ise Bilgisayarda Dıt Dıt Sesler Algılarsınız Yada Yukarda Söylediklerim Yazı Yazdırırken Geçerli Olabilir ;)
Bütün Tellerde de Z Diski Ram dır Bunuda Unutmayın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt