p990i video çözünürlüğü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
p990i video çözünürlüğü
arkadaşlar p990i de videoçözünürlüğü sn de 30 kare diyor.e buda dvd kalıtesioluyor.gerçektende okadar iimi?

bulent80

Üye
evet iyi karşılaştırdığım telefonlardan hemde çok iyi (n70,n90,n73,d900.LG nin modelleri) resim kaliteside bu modellerden üstün

amaretto

Üye
p990 i ingilizce sözlük nereden bulabilirim

beranben

Üye
bende bu telefondan alacam

tohomas

Üye
Ben P990i Kulanıcısıyım 15kare Sn Fazlaçekmiyor Yinede Fena Sayılmaz.w900i 30kare Sn çekiyor

bulent80

Üye
Ben P990i Kulanıcısıyım 15kare Sn Fazlaçekmiyor Yinede Fena Sayılmaz.w900i 30kare Sn çekiyor

arkadaşım p990 nın videosu 30karedir telefonunun yazılımını güncelle farkı göreceksin video kalitesi kamera ile alakalı değil yazılımla alakalıdır w900i yazılımı senin tefonunun yazılımından daha günceldir

tohomas

Üye
kardeş p990ide ki son sürüm bu R9G007. BUNDAN başka son sürümü yok. çıkmaz hatta. çünki p990i p910i satışlarına ulaşamadı. se m600i w950i p990i yazılım kısıtlaması geldi.

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca eski versyondakı sn12kare çekiyordu yeni versyonda sn15 kareyı geçmıyor... geçmez geçerse bana anlat nasın geçiyor. son sürümde bile geçmiyor.

bulent80

Üye

eski versiyon yazılımlarda 30 kare idi fakat donmalar oluyordu video cekiminden sonra telefonu açıp kapatman gerkiyordu bu siteyi incele sadece gözlerinle videodaki kare sayısını ayırt edebiliyorsan sende mükemmel göz var bu site gibi birçok site var ben bu tefonu almadan önce tam 1 ay araştırdım ve n70 kullanıyordum n70 de 30 kare video çekiyor arkadaşımda mesela n73 var n73 15 kare çekiyor n70 in videosu n73 ün videosundan daha kaliteli göz ayır ediyor p990 nın videosuda n70 den iyi elinde çekilmiş videoları mevcut göz kaliteyi ayırt ediyor ama kareyi sayamaz p990 nın video formatını nero gibi birçok program desteklememektedir n70 videosunu nero ile direk video cd si olarak yazdıra bilirsin fakat p990 ın videosunu imto veya Total Video Converter geçirmek gerek sonrada vcd ile tvde seyredersin farkı o zaman ayırt etmek mümkün
R9GA001

tohomas

Üye
kardeş video da 30kare çekerken niye dondunu bilyormusun. 15kare çekerken bile donyor. nedeni hafıza kartından. hafıza kartının kaç gb olması hiç önemli değil hatta dolu yada boş olması bile onemli değil. mesele hafıza kartının sony nın hıgh speed yada sandisk exterme 2 kullanacaksın. ozaman donma olayı bitiyor. ama p990i sn30kare video çekmiyor. w900i bile sn30kare çekerken donyordu bende kayıt yeri hafıza kartı olduğu için ama kayıt yeri tel seçince donmuyordu. sonra hafıza kartını değiştirdim 4gb sony hıgh speed aldım sorun çözüldü. aynı sorun p990i de yaptı ben de hafıza kartını değiştirdim sorun bitti. ama sn30kare çekmiyor. ve senin verdiğin linkte yazıların hepsı alıntı bi siteden kopyalamışlar. aynı açıklamalar yabancı sıtede gördüm.

bulent80

Üye

kardeş se ye mesaj attım p990 15 çekiyormuş yanıldım kusura bakma görüntü kalitesini karşılartırma imkanı bulduğum tel modellerden iyi buda yanılmamda etken oldu
p990 nını güncelle son versiyonu R9GA001

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...