P990i Sms Sorunum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
P990i Sms Sorunum
Arkadaşlar Mesaj Yazarken 70.karakteri Geçinçe 2. Sms Olarak Gösteriyor Bunu Nasıl Ayarlayabilirim Normalda 160 Dan Sonra 2.mesaja Geçiyor Ama Bende öyle Olmuyor Bu Sorunu Nasıl çözeriz??

tameriscen(yeni)

tameriscen(yeni)

Üye
sms hesabına gir. karakter seti "7 bit" yap.

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
olmuyor denedim ne yapacağım daha yeni versiyonda attırdım yardımcı kim olacak?

alonealways

alonealways

Üye
sms hesabı:
karakter seti : 7 bit
bağlantı türü : gsm tercihli
başkada bir ayarı yok. eğer gülen yzleri ekliyrsan veya türkçe karakter kullanıyorsan öyle sorunlar çıkarabilir. genelde türkçe karakterlerde olur.
yok eğer bunları yapmıyorsan o zaman yazılım hatasından kaynaklanıyordur. benim de mms mesaj alıp gondermiyordu. servise verdim. şimdi mms gönderip alabiliyorum. sanada tavsiye ediyorum.

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
1 ay önce en son fw yüklettim yinemi servise yollayacağım ya bıktım bu servislere gidip gelmekten en az 3 gün bekliyosun telefon rehin kalıyor be yine aynı fw yi yükleyecekler ben sms yollayamayacığımmı şimdi ??

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardımcı olacak adam yokmu?

sedoo58

Üye
kardeş eminsin dimi türkçe karakter kullanmadığından???

zekercan12

Üye
kardeş telefona format at yoksa olmaz benimde iki gün önce öyle oldu şimdi format atım kendine geldi

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
format nasıl atacağız peki

Jupiter97

Üye
formata gerek yok kardes ingilizcede olmayan harfleri kullanma olsun bitsin ornegın buyuk harfle i kullanma ş.ç.ğ gibi turkce karakterleri kullanmassan 160 karakter kullanabilirsin

zekercan12

Üye
formatı cep ayarlardan fabrika ayarlarını geri yükle dicen sonra olacak:oke:

Jupiter97

Üye
o format değilki

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
ARKADAŞLAR DEDİĞİNİZİ YAPTIM YİNE OLMADI 70.KARAKTERDEN SONRA 2.SMS E GEÇİYOR SERVİSEMİ VERSEM ACABA ? r9g007 version var yaptım olmadı nasıl olacak bu sms sorunu yorumlarınızı bekliyorum

blueykala

Üye
ya bende "ş,ğ" ya da "Ç" kullandığımda 70 karekterden sonra 2. mesaja geçiyo. eğer bunlar yerine "s,g,ç" kullanırsan 160dan sonra 2. mesja geçer... sen o karakterleri kullanma sorun kökünden hallolur

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
bu sorun çözüldümü şu anki fw hangisi bilen varmı servise versek yüklerlermi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt