p990i nasıl sizce?

Sponsorlu Bağlantılar

snowson

Üye
    Konu Sahibi
p990i nasıl sizce?
içinde excel falan varmı arkadaşlar. ve eğer var ise üzerinde uygulama yapabiliyormuyuz. birde p910i de bulunan programlar ı orayada yüklüye biliyormuyuz

murat486

murat486

Üye
bence harika bir telefon hatta bilgisayar gibi.yalnız biraz kaba ama o ekran (37)bende olsa bende o kadar kaba olurdum hehelde

perfectlover

Üye
Gayet güzel bir telefon. Yok yok. Pek çok uygulama ve oyun yükleyebilirsin. İçerisinde olmasına gerek yok. Sonradan kendin de kurabilirsin. İyi bir seçim olur.

karides

Üye
Telefon tam bir teknoloji harikası. Kaba saba dursa da çok ama çok karizmatik.
Ama şu hususa dikkatini çekerim. P990'nın boyası çok çabuk dökülüyor. Ben ilk üç ay içerisinde servise götüren bir iki kişi tanıyorum. Anlayacağın (sadece boya anlamında) işçiliği berbat ötesi. Boyası dökülen bir tanesini de ben şahsen gördüm. Görsen "bu telefon üç kat yukardan yere düşmüş" dersin. Bu sorun hemen hemen her kullanıcıda ortaya çıkmıştır tahminim. Belki şikayetleri göze alıp, yeni üretimlerde bu hususa dikkat ederler. Bu senin için çok sorun olmayacaksa hemen al derim. Ama ben şahsen bin küsür lira vereceğim bir telefonunun boyasının dökülmesinden cinnet geçiririm.

Shadowman07

Shadowman07

Üye
sorman bile hata tek geçerim bu teli..

€krem

€krem

Üye
ben bu delefonu arkadasıma tavsıye ttım ve kendısı fazlasıyal memnun kaldı wf ozelııgın olması ve ıstedısın programın yuklene buılme olanagı yanı sıbıyan tabanlı bır sıemı olması da tele fonu dah bır cazıp kılıyor ayrıca bır hand ofıcee olarkta mukemmel aynı zamnda ustundekı 2 mb pıxel kamerası k750i nın kamrasıyal hem hen aynı alıcaksna al derım :D

Exalans

Exalans

Üye
dostum p910 uiq 2 serisi ama p990 uiq 3 yani çoğu proğramm uymayabilir içinde ofis yüklü ama istersen sende yüklersin cihaz bana göre okadarda güzel değil kamerası 2 mp ye göre çok eksik

serdaronlinenet

serdaronlinenet

Üye
Harika bir telefon,geniş ekranı ve geliştirilmiş kamerasıyla güzel bir seçim

perfectlover

Üye
€krem;387228' Alıntı:
ben bu delefonu arkadasıma tavsıye ttım ve kendısı fazlasıyal memnun kaldı wf ozelııgın olması ve ıstedısın programın yuklene buılme olanagı yanı sıbıyan tabanlı bır sıemı olması da tele fonu dah bır cazıp kılıyor ayrıca bır hand ofıcee olarkta mukemmel aynı zamnda ustundekı 2 mb pıxel kamerası k750i nın kamrasıyal hem hen aynı alıcaksna al derım :D

İ_BeRk

p910i ye benzediğini sanıyorum ama incelemedim. değiştirme fırsatımda olmayacak sanırım.

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
özellikler deli,tip nanay :ehe

anil811

Üye
wi-fi olması büyük avantaj kamerası ve ekranı çok net. ama bence ekranı daha geniş olmalıydı. ekranın altındaki tuş takımı gereksiz. tuş yerine ekran olsa internete dolaşırken veya film seyrederken çok daha iyi olurdu. Ben P910i kullanıyorum. gayet memnununum. kamerası pek iyi değil ve wi-fi yok diğer özellikleri neredeydeyse aynı. Ayrıca P910i nin programlarını forumlarda bulmak daha kolay. P990 UIQ3 kullanıyor henüz fazla programı yok. ama umutluyum sonyericssondan vazgeçmem.

akyuzmk

Üye
Dokunmatik Ekran Wi-Fi kullanımını çok kolaylaştırıyor,
işte nokia da olmayan bu
Birde RDS Radio müthiş.

writer_nok

writer_nok

Üye
bence abartmayın cıkar cıkmaz aldım ben o kdarda ei deil yane cok cok kastırıo telefon ....

chadashh

chadashh

Üye
iii gbi görünüyor ama kasıyo da olabilir arkadaşımın dediği gibi ;)

NUMUNE

Üye
aldığımda radio falan kitleniyodu ama versiyonu yükselttim şimdi canavar oldu telefon tık yok kesinlikle süper bi telefon resmen küçük bir notebook gibi
tavsiye ederim

ilker024

ilker024

Üye
ben var harika bi telefon bence
bi eksiği var
yemek yapmıyo:)

bulent80

bulent80

Üye
:sn:yemek yapmıyo çok güzel bir cümle p990 kullanıyorum harika bir telefon özellikle video çekimi çok güzel. n70 ve n73 ile resim ve videosunu karşılaştırma imkanım oldu n70 ve n73'n resim ve videosu p990 nın yanında çok berbat dokumatık ekran bir başka güzellik büyük bir telefon özellikleride büyük:yuru

tufanaksoy

tufanaksoy

Üye
wi-fi dışında hiç bir albenisi yok.1 hafta dayanabildim.2.eli çok düşük.sık telefon değiştirenlere hiç tavsiye etmem.müzik performansı çok kötü.uygulama bulmak çok zor.

juvenile

Üye
bence mukemmel bır telefon.yenı dızyanı zaten cok hosuma gıttı.klavye ve otomatık harf tanımaya taptım resmen.2 mp olması bu telefonun asla degerını dusurmez.kı bana gore pda cıhazları daha cok yazılımlar ıcın ugras verır.ses kalıtesı hıc bır telefonla kıyaslanamaz bıle.daha oncekı serılerıne nazaran cok buyuk farklar yapmıslar.sony erıcsson kullanıcısıydım.ve bu fırmanın en cok hosuma gıtmeyen 2 tarafı varsa 1.joystıic 2.şarj sorunuydu.joystick koymamakla zaten super yapmıslar.suan sarj yerınde sorun yok umarım ılerıde de olmaz.alacak olan arkadaslara bu telefonu sıddetle onerıyorum.

Üst Alt