p990i nasıl sizce?

Sponsorlu Bağlantılar

EmRycL

Üye
Ftoğraf kalitesini tartışmaya grek yok ftoyla uğraşmama we çoğnlkla pro. fto makinelrle ftoğrf çekmeme rağmen gayet iyi bi not aldı bnden ... videosu bi harika zaten ;) zman geçtikçe yeni programlar çkıyo we gün geçtkçe telefonm canawarlaşıyo :D telefon kaba gbi duruyo ama hem taşımada sorun yok hemde okdr hafif geliyoki insana eline aldııında farkediosn zaten ..We ayrıca o üstündeki tuş takımını çıkarınca (gerekli mazemler kutudan çkıyo) telefon tam bi PDA we muhteşem bişeye dönüşüyo :oke: Yanında werilen kulaklıkları takıp sesi kötü gbi bi yorum yapmak kolaycılık + SE düşmanlığı olur ki walkman kulaklkla denedm mintonumu aratmadı :) Ki bi önceki telefnm (n73) e BASAR :box:oke:

WİFİ bi harika zaten çok kolay bağlantı hızlı we şuan açamadığm sayfa olmadı :) wericeğn parayı fazlasıyla hakedicek bir telefn (abim telefn dmeme kızıyo :D:D)... eer örnek resim video isteyn warsa msn fln atarm bi şeklde ;)

marcuso

Üye
arkadaslar kasmaması ıcın telefonu guncellemenız gerekıyo sıtesınden bulabılrsnz

youngprogrammer

Üye
evet çok ii bi telefon wlan sayesinde kablosuz modem hattından internete girebiliyosun mesela yatkata yatarken internette sörf yapıp msnde takılabilirsin kontör gitmeden

murat486

murat486

Üye
harika ama tuş takımını çıkartırsan daha da güzel oluyor

TaCsIz_kRaL

TaCsIz_kRaL

Üye

kardeşim bence çççoooook güzel bir telefon...

MEKTUPLA

Üye
P990İ DE

WORD,
PDF ve
PPS
LIT
dosyaları açılmıyor.

Ne yapabilirim.

Alternatif programlar önerebilir misiniz.

Saygılar,

slag

Üye
düşünme bile kardeş mükemmel

kaanusyos

Üye
P1İ al

karabüklü_78_34

Üye
valla ben aldım mutiş bir telefon öneririm al

gurkan526

Üye
usta bu tel boktann ogg sahta n95 dah iiiiiiiiiiii puahh

nightdragon35

nightdragon35

Üye
markası sonyericsson olan bir telin kötü olma ihtimali olmaz.al ve keyfine bak sahane telefon..:oke:

ozan_18

Üye
bende alıcam yarın sabahtan bende 3 ayık n73 var takasla alıcam kafa kafaya alcagım telefonda garantılı fakat ne kadar garantısı kaldıgını bılmıyorum.wifi ve gps olarakta kullanabılme ozellı hosuma gıttı. n73 cok guzel sadece alo yapmak ıcın herkeze n73 kullanmasını tavsıye ederım.

kaanp990i

Üye
dostum p910 uiq 2 serisi ama p990 uiq 3 yani çoğu proğramm uymayabilir içinde ofis yüklü ama istersen sende yüklersin cihaz bana göre okadarda güzel değil kamerası 2 mp ye göre çok eksik

2 mp daha ne istiyorsun sonylerin kamerası tartısılmaz sen bu telefonu kullanıyonmu???:@:@:@:@:bann:

m_j_

Üye
arkadaşlar p990i m dokunmatigi sorunlu wlanı nasıl kullanabilirim. occ_89 windowslive msnim lütfen yardım

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
Bencede harika bir tel. sadece biraz kaba ama her güzelin bikusuru vardır dimi:D

friendly_585

Üye
süper bir telefon ben kullanıyorum kullannmaya da devam ediyorum boyasıda dökülmüyor bnaysının dökülmemsi birazda kullanana bağlı kamerası 2 mg pixsel ama çok güzel fotoğraf çekiyor ekranı büyük olması daha hoş kullanışlı ben ce alacaksan al derim güzel bir telefon ben kullanıyorum.

adalireco

Üye
usta bu tel boktann ogg sahta n95 dah iiiiiiiiiiii puahh
Yazdıklarından ilkokulda falan okuduğunu anladım sanırım daha da geri olabilir "ogg sahta" ne demekse ogg player sahte diyecektir herhalde ? Kullandığın argo ötesi kelimelerden tele yakından bile bakmadığın anlaşılıyor.
Bir sonraki yazan arkadaşta Sony Fiyata göre tel üretiyor ,Öyleki;
k510-Boya dökülme-Joystik iflas bu çok sinir birşey.
joystik i düğmeyi geç boyası cebime koyduğumda dökülmeyen bir tel bulsam kafayı kırıcam.
Saygılar.

tecnotor

tecnotor

Üye
arkadaşım P990İ

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım P990i çok güzel ve çok özellikli bir telefon bu yönlerinden dolayı tartışılmaz bir PDA
bende vardı ama ben sattım neden sattım çünkü P990i nin bir üst veriyonu olan P1i aldım
ve bu telefon daha iyi arasındaki farklar ise
P 9 9 0i P 1 i
kamera 2MP 3.2MP
Ram 64MB 128MB
Rom 128MB 256MB
dahili bellek 60MB 160MB
hafıa kart tipi MemoyStıckDuo M2
Ağırlık 154gr 124 gr

GameWorld

GameWorld

Üye
Arkadaşlar yorumalra bakınca herkez Çok iyi bir telefon oldugunu soyluyor.Bana göre iki eksiği Var Birincisi Symbian kullanması(Windows mobile tercih ederdim).İkincisi ise Ram sorunu(Symbian telefonalrının genelinde bu var).Acaba kullanan arkadaştan ricam telefonun free yani kullanıcıya bırakılan ram miktarı tam olarak nedir?N73 den daha mı az yoksa dahamı fazla?

Üst Alt