p990 p910

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
writer_nok

writer_nok

Üye
    Konu Sahibi
p990 p910
arkadslar p910i telefonum vardı pozuldu:( bende gittim 990 aldım ama 910 u yapamadılar yada bnm elemanlar salaklar napım satimmi sizceee???
Yoksa evde kultablası gibi dursunmu?:)

__Midas__

__Midas__

Üye
para ederse sat be hocam,bekletme,ama cok seviyosan vitrine de koyabilirsin benim ericsson r380 süs oldu misal...

sersanem

Üye
arkadaşım eğer hurdaya ayırdıysan ben bi parçasına talibim p910i arka batarya kapağını almayı düşünüyorum benim p910i ninki kırıldı yakınımda serviste yok ki gidip alayım eğer satmayı düşünüyorsan uygun bir fiyata ben kapağa talibim bana pm atarsın irtibata geçeriz

writer_nok

writer_nok

Üye
    Konu Sahibi
Parca deilde komplemi satsam sadece parcalamım:)

_Berker_

_Berker_

Üye
walla madem elden cıkarmak istiosn bana wer. :D

sersanem

Üye
arkadaşım komplesine ne istiyorsun cazip bir fiyat olursa o şekilde de almayı düşünebilirim makinenin fotolarını koyabilirmisin buraya

akyuzmk

Üye
Çok temiz bir ikinci el P910 ne kadar eder

writer_nok

writer_nok

Üye
    Konu Sahibi
en kısa zamanda koyarım kardesim hakkatten cok temız cnku tum p serisini kullandım ve manyagı denilejek derecede hastasyım tum orjinal parcaları var vidasına tornavidasına kadar...:)
Ama dedigim gibi tel bozuk yane ustelik piyasadan cok anlamam sersanem bi fiat sole ben tmm diyim:)
ama fiyat söyle yani:)
Akyuzmk dedigm gibi fiyatları bilmiorum bnm aygıt:) cok temizdi ama dedigim gibi bozulur bozulmas p990i aldım...ajaba bi sonra ne cıkcak:)

ates85

Üye
bataryasini alabilirim uyarsa

prens1905

Üye
Kaç para istiyon abicim teldenn

--------------- Ekleme ---------------

yada herhangi bir bozukluğu varmııı

mmeettıınn

Üye
arkadasim sen ginede kvk yada genpayı dene garantısı yoksada en azından yaparlar

Kisisell

Üye
Ne KAdar İstiyorun Cihaz İcin 80tl İdealmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt