p990 i divx player sorunum var lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alensarraf

Üye
    Konu Sahibi
p990 i divx player sorunum var lütfen yardım
özellikle ekselans tan yardım istiyorum yeni üyeyim sanırım kendisi duayen olmuş bu konuda ben 0,88 divx palyer yükledim fakat bişey oynatırken yaklasık 1 dakka geciyo gecmiyo ekran kapanıyo hani tuş kilidine alırsın ekran söner ya aynen öle oluyo acaba bi ayarı mı varda ben bilmiyorum lütfen bilen varsa bi yardım etsin bana şimdiden teşekkürler.....

jony_depp

Üye
güç tasarrufunu kapat ya da suresin uzat denetim masasından cihaz ayarlarına gir oradanda arka ışık sekmesinden değişikliği yap

alensarraf

Üye
    Konu Sahibi
dedigini yaptım ama hiçbir işe yaramadı smartmovie trial de yüklü mesela onda acıyorum onda böyle bi sorun yok ama divx player kapanıyo 1 dakka gecmeden yada bendeki smartmovie nin crackli olanı kimse yok mu eskiden p 910 i kullanıyodum onda mesela smartmovie yüklemiştim onun ******ini bulmuştum bi yerden imei yazıyodun kodu veriyodu ama p990 i için bulamıyorum yok mu bu işin bi çaresi ... yardımmm teşekkürler .....

mp990

Üye
alensarraf kardeş divx player sorununu şu şekilde halledebilirsin öncelikle swiss manager pro sunu kullanıyorsan close up when idlle seçili ise iptal ediyorsun sonra denetim masasından arka ışık sürekli açığı seçiyorsun bir problem çıkmaması gerekir.Ayrıca divx player89 çıktı onuda deneyebilirsin

alensarraf

Üye
    Konu Sahibi
yaw bu divx player 89 u nerden bulucam sitede var mı göremedim varsa bi yardımcı olurmusunuz ....

kekambas

Üye
thanks a lot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt