p970 konusunda uzmanlaştım diyenler lütfen yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

hayat.hayat43

Üye
    Konu Sahibi
p970 konusunda uzmanlaştım diyenler lütfen yardım edin
merhabalar,

4-5 aydır lg p970 kullanıcısıyım. telefonu aldığımda internete bağlı olması gerektiğini bilmiyordum. internet paketim olmadığı için bazen kardeşimin hattını takıp cepten nete bağlanabiliyorum. ve işte tam o noktada ipler kopuyor özellikle fotoğraf ve videolarım hepsi gitmiş oluyo:s ?

bir diğer konu pil ömrünü uzatmak mümkünmüdür?

kullandığınız memnun kaldığınız appstore dan indrebileceğim virüs programı tavsiyeleriniz nelerdir?

bu konulara çözüm bulanlar lütfen allah rızası için paylaşsın .....!

salih1478

Üye
durumun biraz ilginçmiş açıkçası telefonun büyük ihitmalle rootsuz pil performansını rom değiştirerek düzeltebilirsn hiç virüs programı kullanmadım malesef

enver_techno

enver_techno

Üye
AVG Antivirüs kullanabilirsin, pil ömrü ise 3G kapalı-ekran ışığı biraz kısık-GPS,bluetooth gibi kullanmadığın şeyler kapalı olursa 1.5_2 gün kullanabilirsin.
Video ve resim olayını ilk defa sende duydum. Kayıt yerinin SD kart olduğuna emin ol,gerekirse hard format at.(hard formattan kastım içindeki romu silip baştan atmak).

hayat.hayat43

Üye
    Konu Sahibi
room nasıl değişir resimli anlatım yapan bi link vermeniz mümkünmü?

resim ve videolar polaris officede DCM adlı dosyada kayıtlı idi oradan çekip başka yeni bi klasörle sd kartta farklı bi yere kayıt ettim. wifi ile nete bağlandım çıktığımda fotolar yine gitmiş:s

denizci35

denizci35

Üye
ilk önce lg usb driverini kurun buyrun burdan indirdikten sonra bilgisayarına kur

sonra rom indir 20D rootlu bunu indir

sonra Lg smart flash tool programını Bilgisayara indir buyrun ---> rar şifresi:radkor@XDA

ve son olarak özel rom verecem bunuda indir izs 30C

ve şimdi gelelim romlamaya data kablosunun bir ucunu telefona takıyoruz telefonun pilini çıkartıyoruz ses açma tuşuna basarak data kablosunu bilgisayarın usb ine takıyoruz siyah bir ekran gelecek lg upgrade diye neyse Lg smart flash tool programını aç Üst kısımda ROM copy D/L seçelim. 20Drootlu programını açalım ve ap ile başlayanı ap ye cp ile başlayanı cp ye yerleştirelim aşağıda saatin orda telefonla ilgili yazılar gelecek yazılar bittikten sonra smart flash toolda sol alta com yazıyor com kaç bilmiyorum değişebilir ve start diyoruz ve romun bitmesini bekliyoruz sakın kabloyu bilgisayardan çıkartmayın rootlu romunuz yüklenmiştir bu rom yüklendikten sonra izs romuna geçiyoruz.marketten terminal emülatör programını indirin hafıza kartının herhangi bir yerine atın İzs zip dosyasını hafıza kartının ana ekranına kopyalayın (klasörlere atmayın) terminal emülator programını çalıştırıp reboot recovery yazıyoruz ve enter e basıyoruz recovery moda girdiniz install zip from sd card seçeneği ve ordan da chose from sd kart a tıklayın ve izs'ye tıklayın no no no diye seçeneklerin arasında yes'e tıklayıp yüklenmesini bekliyoruz go back diyoruz wipe cache ve wipe data lara tıklayıp yesliyoruz reboot install diyoruz hepsi bu kadar telefonun açılmasını bekliyoruz

(sorumluluk kabul etmiyorum ve bu işlemleri windows xp de yaparsanız iyi olur) Geçmiş olsun :)

- - - Eklendi - - -

özel romların kurulması aynı izs gibidir aykırı bir şey olmadıktan sonra

- - - Eklendi - - -

recovery mod a girdiğinzde ses açma kapama ve güç düğmesi ile işlemler yapılır veya dokunmatik olarak

enver_techno

enver_techno

Üye
Root'suz orjinal rom istersen bende var, konu olarak LG Rom'da mevcut.

Üst Alt