P900e P910 Firmware Yükleme ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackmore

Üye
    Konu Sahibi
P900e P910 Firmware Yükleme ?
Selam arkadaşlar;

P900'ün maksimum 128 mb arttırılabilen hafızasının P910 firmware yüklenerek 1 gb'a kadar yükseltildiğini duymuştum. Bunu nasıl yapabilirim ? Telefon için bir riski var mıdır ? Bir bilen varsa lütfen yardım etsin...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bi yerde daha duydum bunu ama ne derece doğru ne derece yanlış bilemiorum..

blackmore

Üye
    Konu Sahibi
128 mb bana yetmez, nette birilerinin yükselttiğini duymuştum ben de... nasıl olduğunu biri anlatırsa çok sevinirim.

rokker

Üye
Yüklenir ve çalışır, memory stick duo pro da çalışır.Yani 1 gb hafıza kartı takabilirsiniz.
Ama bi kötü tarafı var, p910i ile p900 ün bluetooth modülleri farklı olduğu için p910i nin flash ını p900 e atarsanız telefonun bluetooth unu kullanamazsınız.
Bunu da kimse göze almaz sanırım..

blackmore

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım cevap için sağol, bluetoothun çalışmaması çok kötü bi şey...

denizyalcin

denizyalcin

Üye
bluetooth suz telefon bence tuzsuz yemeğe benzer.aynı benim e365 gibi...

erdemd

Üye
ewet ama bluetoothu çalışıyomuş sadece arada bir takıklık yapıyo diye duydum bende
hatta koreliler videoya bile çekmiş
yahoo da var

Shadowman07

Shadowman07

Üye
evet bende bt çalışmaz diye biliyorum.. bence değmez.. bt çok önemli bi eksiklik..

TonyukuK

TonyukuK

Üye
o uygulamada flash değişikliği yapılmıo.. sadece bi tür upgrade.. bende bi link wardı tanıtımının yapıldığı, bulursam yollarm.. benm aklma yatmştı ilk duyduğumda.. upgrade sonrası bt çalşr bence çünkü modül değişikliği yok..

erdemd

Üye
bluetooth kulaklık kullanıyosan sorun oluyomuş benım duydugum kadarıyla

tfabrik

Üye
p 990 i radyo açılınca kapanıyo telim nedenini bilen warmı flaashtan dedi bi arkşım

kaanusyos

Üye
arkadaşlar 2 şey duydum biri
128 i 1 gb ye kaydetiğiniz dosyaların boyununu küçültüyor ve o dosyayı kullanıcagınız zaman tekrar eski haline getiriyor

2. si ise 128 1gb getirdiği yalamış bence 1. si doğru

saygılarımla....

ates85

Üye
Güncelleme Yaptıysan Telefonla Ilgili Bi Problem Olabilir Bu Konua Yertkili Servise Başvurmanı Tavsiye Ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt