P725 ics thundersnap v2.2 eklovya dutta

Sponsorlu Bağlantılar

konun

Üye
    Konu Sahibi
P725 ics thundersnap v2.2 eklovya dutta
[h=5] , " " albümüne fotoğraflar ekledi.[/h][h=5]

[/h] perfect Do you have any problems everything is okay ?

Np problem.
Best stable ics.
If you wanr it conta

If you want it contact me

Is possible change to use the original char source of android in menus ?

Sorry. Cannot get you... be clear

sorry, char sources = fonts (type of letter).

There are many fonts in ics like gb.
You can use any font that you like

thanks for information. Other question, to upgrade TS2.1 to TS2.2, Reset all configs of apps and others ? Is possibile a backup of state ?

@fernando you have v 2.2???

Nops, i will charge my paypal for make a donation for you, I use TS2.1, is stable.

V2.2 is most stable..
With no bugs except camera as i am still working on it to make it perfect.

Else 100% perfect..
And very fast due to BOOM kernel by me..

And yes all data need to reset so that v2.2 can be installed properly

In TS2.1, my camera is fine, but in video mode is inverted, and front camera not works.

I liked TS2.1, if TS2.2 is better, i'm very happy.

I will contact u, but first i can charge my paypal.

See ya !

3D functions not work? or only 3D camera? :S

Only 3D caerma
3D functions working

zerko

Üye
s.a bu yenimi önceki sürümü hatalı idi

hamitsabit

Üye
2.2 surumunu test ettim 2.1 den daha berbat telefonla konuşurken bağlantı kopuyor 3d kamera duzeltılmıs sadece on kamera ters cekıyo sms sorunu var romdan kaynaklanan problem hıcbır sms programı calısmıyo smsler gelmiyor. işlemcı hızı dusuk çoğu oyun oynanmıyor. bayağı bı eksıklerı var 2.2 bırde ucretlı 60 dolar ıstıyor orjınale donemıyorm hıc bır sekılde kdz tum romları denedm yok kendı romunda cıhaz çalışmıyor.

dragon3781

Üye
Elinde 2.2 linki olan varmı acaba test etsem ?

onlyonehpx

Üye
2.2 surumunu test ettim 2.1 den daha berbat telefonla konuşurken bağlantı kopuyor 3d kamera duzeltılmıs sadece on kamera ters cekıyo sms sorunu var romdan kaynaklanan problem hıcbır sms programı calısmıyo smsler gelmiyor. işlemcı hızı dusuk çoğu oyun oynanmıyor. bayağı bı eksıklerı var 2.2 bırde ucretlı 60 dolar ıstıyor orjınale donemıyorm hıc bır sekılde kdz tum romları denedm yok kendı romunda cıhaz çalışmıyor.
KDZ yüklerken sorun yaşanabiliyor flashtool kullanmanı öneririm ama önce internetten telefonun LGP72x.....dll, bin ve fls dosyalarını bulman lazım burada model çok önemli P725 modeli kullanıyorsan LGP725....dll P720 kullanıyorsan LGP720....dll dosyasını bulman şart. Buldun kurdun yine açılmadı diyelim korkma tuş kombinasyonuyla hard reset at açılır... Uyarın için sağol kolay gelsin...

hamitsabit

Üye
Elinde 2.2 linki olan varmı acaba test etsem ?
2.2 bende var onu dağıtmayacağıma dair söz verdim yani bana bedavaya gelmiş oldu editleme konusunda hiç bişey oynayamadım sadace uygulamalarla oynaya bildim ama sms ilk açıldığında çalışıyor sonra daha hıc açılmıyor boom 1 kerneli cıktı 2.2 dağıtıma sokabılır.
KDZ yüklerken sorun yaşanabiliyor flashtool kullanmanı öneririm ama önce internetten telefonun LGP72x.....dll, bin ve fls dosyalarını bulman lazım burada model çok önemli P725 modeli kullanıyorsan LGP725....dll P720 kullanıyorsan LGP720....dll dosyasını bulman şart. Buldun kurdun yine açılmadı diyelim korkma tuş kombinasyonuyla hard reset at açılır... Uyarın için sağol kolay gelsin...
hiç birşekilde çözemedim 910K usb kablosu bile yaptım en sonunda vintek garanti dahilinde yaptı çözümü bu şekilde buldum.
elimde kalan görüntüler bunlar sadece 2.2 den

Takipçi Satın Al

Üst Alt