Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
P1i sonyericsson
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
expert_x80x
Üye
Konu Sahibi
P1i sonyericsson
Arkadaşlar sonyericsson P1i ile ilgili herşeyi burda toplayalım
--------------- Ekleme ---------------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adresinde p1i için gerekli tüm oyun ve uygulamalar mevcut
prometus633
Üye
arkadasım lit dosyasını acan program arıyorum
ftsrn123
Üye
arkdaşlar elinde nitelikli uygulamalar olanlar açıklamalırıyla paylaşırmsınz !!
neonyum123
Üye
slm arkadaşlar ben p1i de facebook videolarını izlemek istiyorum ama bir türlü beceremedim.telefonda böyle bi nitelik mi yok ben mi programını bulamadım bilmiyorum.yardımcı olursanız çooooooooooook sevinirim.çıldırcam nerdeyse
bu p1i için hiç bir yerde hatta sony ericsonun sitesinde bile gerekli yazılımları program,flaş...vs yok...bilginize
kacaksevgilim
Üye
ne yazıkki UIQ3 serisi telefonlr için adope çıkarmadı flash ı.Görüşmeler zamanında tıkanmış ve sony ericcson masadan ayrılmıştı.Ve bu durum UIQ3 başlı başına bitirdi.yardımcı programalr sayesınde Youtube sitesindeki videolar ve .swf modu sayesınde de .swf kodlu videolar izlenebilir ama ne yazıkki .flv için yapılacka hiç bişi kalmadı.P1i gerçekten şansızlığa kurban gitti.Abartmıyorum Bir 5800 bir IPHONE alın ve karşılaştırın P1i ile.Hadi canım sende dersiniz ama p1i kullanırsanız analrsınız
Apit"
Üye
arkadaşlar bir sorum olacak. bu telefonu kalem olmadan rahatlıkla kullanabilirmiyiz??? ayrıntılı olarak anlatabilirmisiniz__??? almayı düşünüyorumda