Mel075
Üye
P1i Outlook Senkronizasyonu ve değerlendirmesi?
Herkese Selamlar,
Windows Mobile
denilen melanet şeye iyice ifrit olmaya başladığımdan dolayı şu an itibariyle yurtdışından ikinci el bir P1i almış bulunuyorum (alet 1,5 yıllık ve fiyat 80 EUR)...
P1i yi yurtdışındaki bazı sitelerde telefonun oldukça iyi derecelendirilmesine dayanarak aldım, inşallah hüsrana uğramam. Benim için Klavye, Outlook ile senkronizasyon, stabil telefon görüşmesi yapabilmek ve Bluetooth kulaklık kullanabilmek en önemli şeyler.
Bu konularda P1i ile sorun yaşayanlar var mı? İnşallah yoktur. Windows Mobile göre UIQ platformu nasıldır? Hız tabiiki önemsiz değil ama benim için sistem stabilitesi daha önemli. Hani şu WM da gelen telefonu açmaya çalışırsınız da açamazsınız ya bu tip şeyler yani
...
Fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum...
Mel
Windows Mobile
denilen melanet şeye iyice ifrit olmaya başladığımdan dolayı şu an itibariyle yurtdışından ikinci el bir P1i almış bulunuyorum (alet 1,5 yıllık ve fiyat 80 EUR)...P1i yi yurtdışındaki bazı sitelerde telefonun oldukça iyi derecelendirilmesine dayanarak aldım, inşallah hüsrana uğramam. Benim için Klavye, Outlook ile senkronizasyon, stabil telefon görüşmesi yapabilmek ve Bluetooth kulaklık kullanabilmek en önemli şeyler.
Bu konularda P1i ile sorun yaşayanlar var mı? İnşallah yoktur. Windows Mobile göre UIQ platformu nasıldır? Hız tabiiki önemsiz değil ama benim için sistem stabilitesi daha önemli. Hani şu WM da gelen telefonu açmaya çalışırsınız da açamazsınız ya bu tip şeyler yani
...Fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum...
Mel