p 970 çok şarj yiyor sizde de öylemi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sercikan

Üye
    Konu Sahibi
p 970 çok şarj yiyor sizde de öylemi ?
arkadaşlar güncelledik önceden nova rom vardı ve şarjı iyi giderdi güncellemeden sonra bayada bi oyun yükledim fln hiç dayanmıyo artık şarj çok hızlı bitiyo günde 2 kez bitiyo yani o kadar söylüym güncelleme yapmadan önce zeus romu yükledim 2.3.4 şarjı süperdi hatta hiç güncellemesem mi diye düşündüm gerçekten beğenmiştim ama günccelledikten sonra da telefonun teması çok hoşuma gitti kişiselleştirmeler çok fazla saatinden foto albümüne şunusuna bunusuna çok hoşuma gitti ondan da vazgeçemiyorum napsam bi akıl verin zeus roma mı dönsem tekrar ama telefonun orjinal launcheri çok güzel :) :(

fiftycent86

Üye
şarjında bi anormallik var,benim 2.3.4 normalde uğraştığım halde 1 buçuk gün gidior,konuşma internet falan dahil,ama çok oynamasam rahat 3 günü buluor yani

sercikan

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum bnde öyle ya blki çok uygulama ve oyun var ondan kaynaklanırmıki

fiftycent86

Üye
tabi kaynaklanabilir bunun için task killer programı kullanmalısın ve killer bölümünü 30 dk da bir yapmalısın o zaman tahminimce artar şarj süren

technoshark

technoshark

Üye
Junkdefender diye bir uygulama olması lazım forumumuzda güncel vede .. Onu kullanmanı tavsiye ederim.. şarjın uzun gitmesinde epey bir etkili.

xcolakx

Üye
Abi Rom atmadığın sürece telefonda şarj tutamazsın heleki android 2.3 se

technoshark

technoshark

Üye
Bahsettiğim uygulama güzel ama, son derece işe yarar :)

sercikan

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim dediğin proğramı bi defa yüklemiştimde bilmiyorum işe yarıyomuydu bidaha yüklüym bakalım nolcak.

technoshark

technoshark

Üye
onu yüklediğinde crackli olması lazım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...