Özür diliyorum basit soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bbkr630

bbkr630

Üye
    Konu Sahibi
Özür diliyorum basit soru
Nereye açıcamı bilemedim acemi olunca da zorlanıyoruz çoğu modifiye FW'lerde hep euro2red turkey seçmemiz gerektiği yazıyor jaf ile flaşlarken ama bende hep black seçenek var çok acil lütfen

Şehriyar

Şehriyar

Üye
önemli değil ki o sadece renk yani bende hiçbi sorun çıkmadı şimdiye kadar bende xm red var ama black ta yukledim blue da :)

63urfalı

63urfalı

Üye
hiç bişey anamadım

maktama

maktama

Üye
Nereye açıcamı bilemedim acemi olunca da zorlanıyoruz çoğu modifiye FW'lerde hep euro2red turkey seçmemiz gerektiği yazıyor jaf ile flaşlarken ama bende hep black seçenek var çok acil lütfen

siz custom FW mi yoksa orjinal fw mi yüklemek istiyorsunuz?! Orjinal yükleyecekseniz rengin pek bir önemi yok, telefonun kodunu ona göre değiştirip güncelleme yapabilrsiniz. Yok CFW yükleyecekseniz anlatımda ne deniliyorsa onu yapınız, yoksa sorunlar çıktığını forumlarda okudum. Özellikle kırmızı olanı seçin diye uyarmış arkadaş verdiği CFW için. Ha, sizde çıkmaması ilginç,bir yerlerde muhakkak eksik bişiler yapıyorsunuzdur.

bbkr630

bbkr630

Üye
    Konu Sahibi
sorunu başka türlü hallettim cvp yzan arkadaşlara çok teşekkür ederim use.ini işaretlemedim onun yerine bbc sonra tüm yüklenecek dosyaları mmc v.s manuel olarak seçip yolu gösterdim oldu bu arada f@tih. arkadaşın proper FW yükledim mükemmel hatasız gereksiz hiç bişey yok övmeye burada değil kendi konusunda devam edicem şiddetle tavsiye ederim diğer yüklediğim FW hepsinden çok daha güzel hani ne istediğisem sanki sipariş vermiş gibi kendisine tşkkr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...