Özür Dileriz Bu Aramayı Yapmak İçin Yetkiniz Bulunmamaktadır.Yardım.!

Sponsorlu Bağlantılar

Blackmad

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım Daha Yeni Vodafone Hat Almış 22 Kontörlü 8 Tl Ye Hattı Açtığımız Zaman Hat Çağrı Kabul Ediyor Fakat Birisini Aramayı Denediğimiz Zaman Özür Dileriz Bu Aramayı Yapmak İçin Yetkiniz Bulunmamaktadır Diyor Vodafone Müşteri Hizmetleri Bile Aranmıyor.Acaba Aldığı Bu Hat Orjinal Vodafone Hattımı Yoksa Bu İşin İçinde Birşeymi Var Yardımcı Olursanız Sevinirim.

Aziz™

Üye
hattı aldığınız yere gidin ve olanları anlatın.onlar durum hakkında size yardımcı olacaktır.

Blackmad

Üye
    Konu Sahibi
hattı aldığınız yere gidin ve olanları anlatın.onlar durum hakkında size yardımcı olacaktır.

Hattı Cd Marketden Almış Ne Yazıkki Acaba Sorun Olurmu Yoksa Hattın İlk Açıldığı Zaman Kontör Yüklemeden Kimseyi Arayamaması Normalmi. ?

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Birkaç saat bekleyin düzelir herhalde,düzelmez ise yol belli gidin bir vodafoneshop'a

Blackmad

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım Hattı Vodafoneshopdan Almadığı İçin Acaba Yardımcı Olurlarmı Aklıma Şöyle Bir Soru Takıldı Şu An Acaba Hat Kullanılıptamı Verilmiş.

Aziz™

Üye
Arkadaşım Hattı Vodafoneshopdan Almadığı İçin Acaba Yardımcı Olurlarmı Aklıma Şöyle Bir Soru Takıldı Şu An Acaba Hat Kullanılıptamı Verilmiş.

arkadaşın hata yapmış.hat almak çocuk oyuncağı haline getirildi.ama önemli olan hangi operatörden alınacaksa onun bayisine gidip almak daha iyi ve güvenli.siz genede hattı bir cepshop'a götürün.onlar yardımcı olur

erhanerhn

Üye
7 yıldır vodafone kullanıyorum tabi telsimide araya ekliyeyim ve bu sorun bendede var anlamadım gitti

izmirligenc

izmirligenc

Üye
bazen olur sebeke kaynaklidir

admiral23

admiral23

Üye
bende bi ara vodafone kullanıyordum.hattı aldığımın 2. günü aynı olay benimde başıma geldi.sabit numaradan aradım müşteri hizmetleriniböyle böyle dedim.
-efendim sizin isteğiniz doğrultusunda hat giden yönlere kapatılmış dedi.
ala ala dedim ii de daha dün aldım hattı neden kapatayım dedim.ben kimseyi aramadım dedim.
actıralım o zaman dediler bende acın dedim beklediğiniz kabahat.
3. günde bu defa bi mesaj geldi.
sayın abonemiz falan filan.kontör düşümüyle ilgili probleminiz yetkili birimlerce araştırılıp size dönülecektir die.(hattım faturalı bu arada)msj geldi hat kapandı falan filan kıcığ aldım gittim iptal ettim.vodafonun tıntınıyla uğraşamam valla.:islik

CeKoW

Üye
Arkadaşım Daha Yeni Vodafone Hat Almış 22 Kontörlü 8 Tl Ye Hattı Açtığımız Zaman Hat Çağrı Kabul Ediyor Fakat Birisini Aramayı Denediğimiz Zaman Özür Dileriz Bu Aramayı Yapmak İçin Yetkiniz Bulunmamaktadır Diyor Vodafone Müşteri Hizmetleri Bile Aranmıyor.Acaba Aldığı Bu Hat Orjinal Vodafone Hattımı Yoksa Bu İşin İçinde Birşeymi Var Yardımcı Olursanız Sevinirim.
Slm Kardeş aynı durumu bende yaşadım hattınız kendi isteğiniz tarafından aramalara kapatılıyor ben bu olaydan ötürü my vodafone bile giremedim çözümü için başka bir hati ile müşteri hizmetlerini arayınız hattımı aramalara kapanmış açabililirmisiniz dediğinide sorunu sizin için halledeceklerdir.:oke:

Üst Alt