.Behzat Ç. Üye seni şikayet edicem adamım bak benim imzayı yasakladılar bunuda yasaklatcam ya android robotu yada hiç d
seni şikayet edicem adamım bak benim imzayı yasakladılar bunuda yasaklatcam ya android robotu yada hiç d
MarjinaL -TR Üye Revengeful' Alıntı: Benle o tarz konuşmazsan sevinirim Genişletmek için tıkla ... okay.
Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Ne çevirdiniz siz? Hepsine bakıcam. Genişletmek için tıkla ... Senin ne kadar sevdiğimi söyledim. Aslında düşününce cidden öyle söylemişim
minoo' Alıntı: Ne çevirdiniz siz? Hepsine bakıcam. Genişletmek için tıkla ... Senin ne kadar sevdiğimi söyledim. Aslında düşününce cidden öyle söylemişim
minoo Üye Revengeful' Alıntı: Senin ne kadar sevdiğimi söyledim. Aslında düşününce cidden öyle söylemişim Genişletmek için tıkla ... Tam ben yazacaktım Ben geçen arayıp buldum ya o konuyu okudum yine Hatta şimdi de tarayıcının yer imlerine ekledim. Okurum arada bir Profiline anlamsız bir zamanda alakasız bir şekilde yazarsam anlarsın okuduğumu
Revengeful' Alıntı: Senin ne kadar sevdiğimi söyledim. Aslında düşününce cidden öyle söylemişim Genişletmek için tıkla ... Tam ben yazacaktım Ben geçen arayıp buldum ya o konuyu okudum yine Hatta şimdi de tarayıcının yer imlerine ekledim. Okurum arada bir Profiline anlamsız bir zamanda alakasız bir şekilde yazarsam anlarsın okuduğumu
anılbaran Üye Revengeful' Alıntı: Beyler bu bana asılıyor, siz ne diyorsunuz ? Genişletmek için tıkla ... Asılamaz biz de söz namusdur bro
Revengeful' Alıntı: Beyler bu bana asılıyor, siz ne diyorsunuz ? Genişletmek için tıkla ... Asılamaz biz de söz namusdur bro
doctorrr Üye Oğuz olm özlettin kendini yemin ediyorum nerdesin yaa Keşke olsaydın yardırırdık Adamsın sen hee...