Özür Dilerim...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orochi

Orochi

Üye
    Konu Sahibi
Özür Dilerim...
Arkadaşlar ben Orochi deyilim özür dilerim sadece sony ericssondan anlıyordum ve admine ismimi Orochi ypmasını istedim oda yaptı sağolsun ama siz beni gerçek orochi zannettiniz bende bişeydemiyince öyle gitti af edin beni sonyden orochi kadar anlıyorum ve gerçek evet ben kahraman maraşta oturuyorum orası gerçek artık el ele olalım ve sonye dosyalar üretelim hakkımızla yapalım arkadaşlar rusların dosyaları ile değilll... saygılar...

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
:hmmmönemlı değil

Orochi

Orochi

Üye
    Konu Sahibi
ben adam akıllı durumumu bildirdim özür diledim gerisi size kalmıs

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
hoss

hoss

Üye
milleti kandırdın duygularıyla oynadın seni affetmeyecegiz :off::kotu:

...Orochi...

...Orochi...

Üye
sen maraşın Neresindensin ve Olmadığın kişiyi neden oynamak istedin ? Adımı Kullanınca Eline Ne Geçti :)
Artık Sony Ericsson işini Bıraktım ama Az önce nicki Orochi yaptıracaktım yaptıramadım çok Koydu vallaha
birde orochi kadar biliyorum demişsin benim bildiklerimi biliyormusunda bunu yazdın ???

Arkadaşlar ben Orochi deyilim özür dilerim sadece sony ericssondan anlıyordum ve admine ismimi Orochi ypmasını istedim oda yaptı sağolsun ama siz beni gerçek orochi zannettiniz bende bişeydemiyince öyle gitti af edin beni sonyden orochi kadar anlıyorum ve gerçek evet ben kahraman maraşta oturuyorum orası gerçek artık el ele olalım ve sonye dosyalar üretelim hakkımızla yapalım arkadaşlar rusların dosyaları ile değilll... saygılar...

Orochi

Orochi

Üye
    Konu Sahibi
bende maraşda oturuyorum

Revengeful

Emekli Yönetici
sen maraşın Neresindensin ve Olmadığın kişiyi neden oynamak istedin ? Adımı Kullanınca Eline Ne Geçti :)
Artık Sony Ericsson işini Bıraktım ama Az önce nicki Orochi yaptıracaktım yaptıramadım çok Koydu vallaha
birde orochi kadar biliyorum demişsin benim bildiklerimi biliyormusunda bunu yazdın ???

bende maraşda oturuyorum

Neresindensin diyor bende maraşta oturuyorum diyorsun :ehe

...Orochi...

...Orochi...

Üye
K.maraştaysan beni tanıman lazım 2007-2009 a kadar iş yerimde onlarca se cihazı mod ladım Ben Merkezdeyim Benim Konularımı Çalanları Anladımda Adımı Çalıpta Benim Konum Var deyip millete benim anlatımlarımı kullanarak ne yapmaya çalıştığını anlamadım ???

saruman_me

saruman_me

Üye
tamamiyle traji komik bi olay cidden bende merak ettim burdaki amaç ne..:hmmm

taner79tr

taner79tr

Üye
Tmm ozaman gerçekten yardımcı olabiliyosan orochi veya başka bi nick.. No problema... W995 ile ilgili ne biliyosan ciğerine kadar paylaşırmısın. Iyi akşamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt