GuitaristBoy Üye Türe' Alıntı: Ben hala tasinmasi taraftariyim. Genişletmek için tıkla ... ben oyun bölümünde muhabbet edince siliniyo başkaları konu dışında muhabbet edince mesaj kasıyo bildiğin
Türe' Alıntı: Ben hala tasinmasi taraftariyim. Genişletmek için tıkla ... ben oyun bölümünde muhabbet edince siliniyo başkaları konu dışında muhabbet edince mesaj kasıyo bildiğin
Mad EagLe Üye Benimde mesajlarım vardı o konuda onlarda silinmiştir elbet ama canın eline su dökemeyiz tabi benim kaç tane gitti acaba
Benimde mesajlarım vardı o konuda onlarda silinmiştir elbet ama canın eline su dökemeyiz tabi benim kaç tane gitti acaba
tempestshine Üye Konu Sahibi Gececiler gereksizlere taşınmalı bence.Gereksiz.Mesaj kasmak için girip çıkanlar var.
Symbianize Üye Ama gercekten bazi konular tamamen muhabbet ustune kurulu chat gibi bi sistem yapsaniz vbulletin tarzi forum sifelerinin ozel mesajlari biraz sikintili ve zor oluyor
Ama gercekten bazi konular tamamen muhabbet ustune kurulu chat gibi bi sistem yapsaniz vbulletin tarzi forum sifelerinin ozel mesajlari biraz sikintili ve zor oluyor
jackalmami Üye tempestshine' Alıntı: Gececiler gereksizlere taşınmalı bence.Gereksiz.Mesaj kasmak için girip çıkanlar var. Genişletmek için tıkla ... Bu sayede çoğu üye aktifleşiyor işte. Fena mı? Her türlü o konunun bu siteye faydası var. Site kapanmadığı sürece o konuya kimse elleyemez.
tempestshine' Alıntı: Gececiler gereksizlere taşınmalı bence.Gereksiz.Mesaj kasmak için girip çıkanlar var. Genişletmek için tıkla ... Bu sayede çoğu üye aktifleşiyor işte. Fena mı? Her türlü o konunun bu siteye faydası var. Site kapanmadığı sürece o konuya kimse elleyemez.