Özlem(Brownj) Doğum Günün Kutlu Olsun Nice Mutlu Senelere

bRoWnJ

Üye
Arkadaşlar Dünkü Yazdığın şeyler Için çok Teşekkür Ediyorum Hepinize Tek Tek çok Mutlu Oldum Sağolun... Aşkıma Da çok Teşekkür Ediyorum Seni çok Seviyorum Bebekim

bRoWnJ

Üye
Vay Bi Düğündür Gidiyo Aşkım Ne Iş Sen Davetiye Parasından Kaçıp Burdan Mı Davet Ediyon Arkadaşları Aaa çok Ayıp

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vay Bi Düğündür Gidiyo Aşkım Ne Iş Sen Davetiye Parasından Kaçıp Burdan Mı Davet Ediyon Arkadaşları Aaa çok Ayıp

aynen öle oluyor site karsılıcak düğünü maxicepte yapıcaz

bRoWnJ

Üye
oo millet duyuyonuz mu düğünü beleşe getiriyoz

DiaBLoS

Admin
İnşallah düğün de olur..3 Sene falan çook uzun süre o Zaman a kadar kim öle kim kala Hayırlısı

bRoWnJ

Üye
O ZAMAN BİZ Bİ ARA MAXİ BULUŞMASINDA YAPALIM DÜĞÜNÜ SONRA KİM ÖLE KİM KALA DİMİ :d

ouSahin

Üye
ya bende evlenmek istiyorum

geç oldu ama daha yeni gördüm kusurabakma...umarım dilediğin gibi bi doğum günü geçirmişsindir...ve bundan sorakilerde bi öncekinden daha ii geçer...

bRoWnJ

Üye
geç oldu ama daha yeni gördüm kusurabakma...umarım dilediğin gibi bi doğum günü geçirmişsindir...ve bundan sorakilerde bi öncekinden daha ii geçer...

teşekkür ederim

--------------- Ekleme ---------------

ooo ozaman millet partnerleri ayarlasın toplu düğün yapalım millet gaza geldi evlenmek istiyo zuhahahaha

ChavRash

Emekli Yönetici
Mutlu yıllar, Canberkle ve sevdiklerinle beraber sağlıklı ve mutlu nice yıllara ...

Geç oldu, kusura bakmayın.