Mustafa Furkan Üye Konu Sahibi praetor' Alıntı: Ne hit aldı bu konu böyle yahu!.. Bir N73 için olanı çıkmadı ama daha. Genişletmek için tıkla ... Araştırıyorum Kardeşim FuII Arıyorum.. Aklımda Senin İsteğin..
praetor' Alıntı: Ne hit aldı bu konu böyle yahu!.. Bir N73 için olanı çıkmadı ama daha. Genişletmek için tıkla ... Araştırıyorum Kardeşim FuII Arıyorum.. Aklımda Senin İsteğin..
Mustafa Furkan Üye Konu Sahibi finike_ru' Alıntı: 6600 bende klasör falan çıkması ki oyunları diğer klasörüne attım yine görmedi Genişletmek için tıkla ... Önce Vampent İsimli Bir Klasör Oluştur.. İçinde de SFCROMS Adında Yeni Bir Klasör Oluştur.. Emulatör Bu Klasörü ve İçindeki Oyunları Görecektir.. İyi Forumlar..
finike_ru' Alıntı: 6600 bende klasör falan çıkması ki oyunları diğer klasörüne attım yine görmedi Genişletmek için tıkla ... Önce Vampent İsimli Bir Klasör Oluştur.. İçinde de SFCROMS Adında Yeni Bir Klasör Oluştur.. Emulatör Bu Klasörü ve İçindeki Oyunları Görecektir.. İyi Forumlar..
moderas Üye arkadaşım çabandan dolayı teşekkür ederim ancak yüklendiğinden sonra karta taşıyorum sonra şifre gibi birşey soruyor
arkadaşım çabandan dolayı teşekkür ederim ancak yüklendiğinden sonra karta taşıyorum sonra şifre gibi birşey soruyor
Mustafa Furkan Üye Konu Sahibi moderas' Alıntı: arkadaşım çabandan dolayı teşekkür ederim ancak yüklendiğinden sonra karta taşıyorum sonra şifre gibi birşey soruyor Genişletmek için tıkla ... Bu Dosyalar Kendi Uploadım ve Hiç Bir Şekilde Şifre Koymadım.. Tekrar Dene İstersen..
moderas' Alıntı: arkadaşım çabandan dolayı teşekkür ederim ancak yüklendiğinden sonra karta taşıyorum sonra şifre gibi birşey soruyor Genişletmek için tıkla ... Bu Dosyalar Kendi Uploadım ve Hiç Bir Şekilde Şifre Koymadım.. Tekrar Dene İstersen..