ÖzLediğimiz Atari SaLonu OyunLarı Artık Cebimizde

eyvallah birader,sayende biraz nostalji yaptık

Konu Sahibi
kardeş bende çalıştıramadım senset riders oyununu java olarak atarmısın

Hmm Öncelikle vSun Oyun Emulatörünü Telefonuna Kurman Gerekiyor..

Sonra da Oyunları Telefona Rarlı Bir Şekilde Atacaksın.. Unutma Oyun İsimlerinin Sonunda ".smc" Uzantısı Mutlaka Olmalı..

Bir Dene Sonucu Bana Söyle..

--------------- Ekleme ---------------

Teşekkürlerinizi Esirgemediğiniz İçin Ben Teşekkür Ederim..

ya bu oyunları indiremiyorum biri yardım edebilir mi

Peki baska bir site varmi bu oyunlar atacagim çünku 'tıklayın' ifadesine tıkladıgımda carpı cıkıyor ve yeni site acılmıyor free ifadesi bulunan

POWER

Üye
eğer beklerseniz bu güzel paylaşımı eklenti haline çevireceğim. Böylece sitemizden direkt olarak indirebilecksiniz

POWER

Üye
eklenti haline getirilmiştir

oxo3455

Üye
hoca hangi link hangisinin

memoxm

Üye
6630 a emulator u sorunsuz kurdum oyun ların bir kısmı çalışıyor bazısında da ram yetmediği için açmıyor teşekkürler arkadaşım

Konu Sahibi
eğer beklerseniz bu güzel paylaşımı eklenti haline çevireceğim. Böylece sitemizden direkt olarak indirebilecksiniz

Sağolasın POWER Vallahi Makbule Geçti..

6630 a emulator u sorunsuz kurdum oyun ların bir kısmı çalışıyor bazısında da ram yetmediği için açmıyor teşekkürler arkadaşım

Çalıştırdığına Sevindim Arkadaşım Güle Güle Oyna..

Çok iyi olur gerçekten de

Seni Görmek Ne Güzel Kardeşim Ya..

Bu Arada Birkaç Gün İçerisinde Yeni Oyunlar Eklenecektir..

Bilginize..

cok saolun kardesler ellerinize saglık superler bi kendimi atari salonunda hissettim

kardeş sağol benim sorun winrardaymış winrarı yeniledim oyunlar güzel eyw da ben sunset te steve le billy i seçemiom neden acababirde sen bu atari oyunlarında iisin galiba sana birşe ydaha srocam bir tane dövüş oyunu vardı shooba die adam vardı içinde baseboll sopalı o oyunun adı ne biliyomusun kardeş