Özil: "Danimarka defansif oynayacak"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Özil: "Danimarka defansif oynayacak"
Almanya Milli Takımı'nın yıldız oyuncusu Mesut Özil, pazar günü karşılaşacakları Danimarka'nın defansif bir oyunla sahada olmasını beklediğini söyledi.

Çarşamba günü Portekiz'e 3-2 kaybeden Danimarka, son maçlara İber temsilcisiyle puan puana girdi. Almanya içinse bir beraberlik çeyrek finali garantilemek demek. Mesut Özil, Almanya'nın kendi ipini kesmesi için Danimarka sınavının belirleyici olacağı kanaatinde.

DFB.de'ye konuşan Özil, "Zor bir maç olacak fakat potansiyelimizi sahaya yansıtırsak bu maçı kazanırız. Açıkça görünüyor ki Hollandalı ve Portekizli oyuncular beni oyundan düşürmek için ellerinden geleni yaptılar. Ama yine de kendi performansımdan memnunum. Daha iyi olabileceğimi biliyorum, bunu da önümüzdeki maçta göstereceğim. Portekiz çok defansif ağırlıklı oynadı, sekiz-dokuz oyuncuyla savunma yaptılar ve Danimarka da aynı şekilde sahada olacak." ifadelerini kullandı.

Real Madridli oyuncu, turnuvaya morali bozuk gelen ancak attığı üç golle takıma can veren Mario Gomez'in de performansını övdü. Özil, "Onu anlayabiliyorum. Real Madrid'de de, nasıl oynadığınızdan bağımsız olarak inanılmaz bir baskı var. Mario'ya yapılan eleştirileri anlayamıyorum. O her zaman motive oluyor ve takıma yardımcı olmak istiyor. Hollanda maçında neler yapabileceğini herkese gösterdi." dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt