Özhan Canaydından Ribery Itirafı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Özhan Canaydından Ribery Itirafı...
<span style="color:#FF0000">Özhan Canaydın&#39;dan Ribery itirafı...</span>

Canaydın&#39;ın aklı hala Fransa&#39;nın Marsilya takımına &#39;kaçan&#39; Frank Ribery&#39;de. Galatasaray Kulübü Başkanı, Fransız futbolcunun kaçmasında kendisini sorumlu hissettiğini belirtirken, &#39;Ribery gibi genç ve geleceğin yıldızı olacak bir futbolcu bulursam hemen transfer edeceğim. Transfer parasını da cebimden vereceğim. Çünkü Ribery&#39;nin kaçmasından dolayı kulübe karşı borcum var&#39; ifadesini kullandı.

<span style="color:#FF0000">Planlı bir ihanet</span>
Canaydın, Ribery&#39;nin &#39;planlı bir ihanet&#39; içerisinde olduğunu da ima derek, &#39;Ribery, Metz Kulübü&#39;nden bize geldi. Metz Kulübü&#39;nün antrenörü bu sezonun başında Marsilya&#39;ya geçti, geçerken de bu planı beraberce kurmuşlar. &#39;Altı aylığına Galatasaray Kulübü&#39;ne gideceksin, altı ay sonra oradan Marsilya&#39;ya geleceksin&#39; diye. Direkt olarak Metz&#39;ten Marsilya&#39;ya gitmeye kalksa olmayacak, çünkü başkanların arası iyi değil&#39; diye konuştu. Galatasaray Başkanı Canaydın daha sonra şöyle devam etti: &#39;Biz onun bu kadar mükemmel bir futbolcu olacağını bilmiyorduk. Bu keyfim yarıda kaldı. Meşhur olmamış, o yaşta yabancı bir futbolcu bulursam hiç düşünmeden alırım, parayı da cebimden veririm. Çünkü kulüp zararı biraz da bizlerin hatasından gördü, böylece biz de hatamızı biraz telafi etmiş oluruz&#39;

<span style="color:#FF0000">Gerets kalacak</span>
Canaydın, Gerets&#39;le ilgili yapılan spekülasyonlara da, &#39;Şampiyonluğu kaybetsek bile Gerets&#39;i göndermeyecek, yola onunla devam edecektim. Ben başkan kaldığım sürece Gerets&#39;in gitmesine izin vermem&#39; diyerek noktayı koydu.

Kaynak: Akşam
 


jeacona

jeacona

Üye
bırakın artık adam gitti olay bitti
 
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
adam gitti olay bitti olmaz geçmişte yaşanan bu kötü olaylardan ders almak gerek. ve başkanımızın açıklamalarından da anlaşılacağı gibi ders alınmış. kötü bir tecrübe oldu bir daha bu tür olay yaşanmaz diye umuyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

RomeusTR
Cevap
0
Görüntüleme
506
RomeusTR
India
Cevap
0
Görüntüleme
371
India
Kdr05
Cevap
1
Görüntüleme
462
Haydar
India
Cevap
0
Görüntüleme
332
India
Kdr05
Cevap
1
Görüntüleme
372
esokmen


Üst Alt