Özhan Canaydın: İhanete Uğradım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Özhan Canaydın: İhanete Uğradım
Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın bu gece katıldığı bir TV programında ilginç açıklamalar yaptı. Başkan Canaydın, görevde kaldığı süre içinde en büyük hatasının ve kendisini üzen olayın Ribery'nin gidişi olduğunu söyledi.
03 Ocak 2006 06:42
<div align="center"></div>
Metz ile Marsilya kulübünün oyununa geldiklerini belirten Canaydın, "Ribery, Marsilya&#39;ya gitmek istiyordu; ancak Metz vermiyordu. Galatasaray burada kullanıldı. Paradan bile ürken Ribery&#39;yi, karısı ve ailesinin de baskısıyla kaybettik" dedi.
Riva Projesi konusunda genel kuruldaki bazılarının ihanetine uğradıklarını vurgulayan Galatasaray Başkanı Canaydın, "2003&#39;ten beri Riva ile ilgileniyorum. Yılbaşından önce projenin genel kuruldan geçmesini isterdim. Nisanda seçilecek yeni yönetim için Riva kurtarıcı olacaktır" açıklamasını yaptı.

Galatasaray&#39;ın 150 milyon dolar borcu bulunduğunu dile getiren Başkan Canaydın, mutlaka eski günlere döneceklerini belirterek, futbolculara verilen çeklerin karşılıksız çıkmasına da üzüldüğünü söyledi. Futbolcularının kendisine güveninin tam olduğunu kaydeden Canaydın, "Oyuncularla problemimiz olmaz. Futbolcular kulübüne sadıktır. Hepsi kampa katılacaktır. Gelmeyen de gelmesin, kimse G.Saray&#39;dan büyük değildir" şeklinde konuştu.

Şu anda Galatasaray&#39;ın menfaatleri yönünde ne gerekiyorsa onu yapmaya çalıştıklarını belirten Canaydın, seçim ortamına girmenin yanlış olacağını ifade ederek, "Zamanı gelince adaylığımı açıklarım. Ben her zaman başkanlık gücünü kendimde bulurum. Galatasaray&#39;a başkan olmak için doktor raporu gerekmiyor" ifadesini kullandı.

Taraftarın, yönetime tepkisinin ücretsiz bilet alamamaktan kaynaklandığını söyleyen Canaydın, "Yönetimlerde ve icraatlarda hatalar olur. Sevaplar ve günahlar insanlar içindir. Herkes bunun muhakemesini kendi içinde yapar" dedi.

Federasyon başkanlığı seçimi ile ilgili de konuşan Canaydın, Kulüpler Birliği toplantısında bir isim üzerinde mutabakata varacaklarını belirtti.

yitik savaşçı

Üye
<div class='quotetop'>(Haberci &#064; Jan 3 2006, 09&#58;40 AM) [post=243755]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Taraftarın, yönetime tepkisinin ücretsiz bilet alamamaktan kaynaklandığını söyleyen Canaydın, "Yönetimlerde ve icraatlarda hatalar olur. Sevaplar ve günahlar insanlar içindir. Herkes bunun muhakemesini kendi içinde yapar" dedi.
[/b][/quote]

Gokhan43

Gokhan43

Üye
En çok üzüldüğü Ribery olmuş.

Madem parasını vermedin , o zaman arkasından da ağlamayacaksın

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bide şey demiş aday olup olmayacağımı ilerde açıklayacam. Acaba aday olursa 2 oy alır mı..

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt