HEKTOR484
Üye
Özel Üretİm 6600 TÜm Aksesuarlariyla Bİrlİkte
Arkadaşlar 1 yıldır temiz bir şekilde kullandığım 6600 ımı almanyadan amcam getirmişti.vodafone özel üretimi olup içerisinde piyasada bulabileceğiniz program,oyun,tealardan fazlasınıda barındıran bu kullanışlı telefonu az çok piyasada görüp özelliklerini duymuşsunuzdur.bu telefonla symbian özelliği sayesinde yapamiyacağınız şey yok.ve symbian özelliğinden dilediğinizce yararlanmanız için yanında bluetooth adaptörü ve kendi orjinal hafıza kartı yanında(32mb) 128 mb hama marka hafıza kartı da göndereceğim.bildiğiniz gibi symbian özelliği sayesinde bu özelliğin olmadığı bir çok telefonda video keyfi yalnızca 3gp uzantısından ibaret.yalnız bu özellikteki telefonlarda avi(divx) uzantılı video görüntülerinizi sanki tv veya pc de izler gibi izleyin.ve bunun heyfinede tam anlamıyla varabilmeniz için sizleri yine düşündüm.orijinal nokia kulaklıkda yanında verilecek.artık siz düşünün ve kararınızı verin.e mail adresim [email protected] .mail lerinizi bekliyorum.ve telefonu satın alan kişiyi yanında birde hoş bir sürpriz bekliyor.
not:telefon her türlü kayıtlıdır.herhangibir kilitlenme olayı blunmamaktadır telefon alan kişiye şimdiden hayırlı olsun
not:telefon her türlü kayıtlıdır.herhangibir kilitlenme olayı blunmamaktadır telefon alan kişiye şimdiden hayırlı olsun