ya doğudakilere gösteri olsun diye vermişler hepya adi ucuz çin malı bieşy olacak ben alıp kenara koyacamn'apıyım zaten avantadan gelen bişeyden hayır gelmez
![]()
aman ya hükümet iyice şaşırdı zaten artık hiçbir icraati (!) sallamıyorum...ya doğudakilere gösteri olsun diye vermişler hep
konuyu siyasete bağlamayalım . Okula bu sene indirimli olarak 2 bin veriyorum normal fiyatı 7 bin . Doğudakilere gösteriş demişsin devletin gösterişe ihtiyacı mı var siyasete girmek istemem mobilim yaşını da bilmiyorum sadece şunu soylim hiçbir şeye ön yargılı bakma .
konuyu siyasete bağlamayalım . Okula bu sene indirimli olarak 2 bin veriyorum normal fiyatı 7 bin . Doğudakilere gösteriş demişsin devletin gösterişe ihtiyacı mı var siyasete girmek istemem mobilim yaşını da bilmiyorum sadece şunu soylim hiçbir şeye ön yargılı bakma .
aylık mı yıllık mı 2000 tl mi
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -