Özel Okullar Tablet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi
Özel Okullar Tablet
Özel okullara meb tablet veriyormu ?

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
vermez sanırım hele kuzenimin okulu :)

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
hangi ozel okuldasin ve lise mi okul mu

CasuS_87

CasuS_87

Üye
vermiyodur galiba :hmmm

badmus

badmus

Üye
vermiyor diye biliyorum

furkey

Üye
vermiyor

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi
Lisedeyim .

m542tf

m542tf

Üye
özel okula gidip bide devletten taplet beklemek ayıptır özel okulların aidatları malum bu arada bu sene kaç tl vereceksiniz?

• Beğen
Tepkiler: dready112
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
devletin verdiği tablet e mi kaldınız büyüyünce en baba tabletleri alırsınız

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
bir kac ozel okulda dagitilacakmis :evet: ama kendileri yapacaklarmis meb vermeyecekmis

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
şunu söliyim okulun verdiği tablettenn hayır gelmez

doctorrr

doctorrr

Üye
ya adi ucuz çin malı bieşy olacak ben alıp kenara koyacam :pro2: n'apıyım zaten avantadan gelen bişeyden hayır gelmez :dry:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi
konuyu siyasete bağlamayalım . Okula bu sene indirimli olarak 2 bin veriyorum normal fiyatı 7 bin . Doğudakilere gösteriş demişsin devletin gösterişe ihtiyacı mı var siyasete girmek istemem mobilim yaşını da bilmiyorum sadece şunu soylim hiçbir şeye ön yargılı bakma .

m542tf

m542tf

Üye
konuyu siyasete bağlamayalım . Okula bu sene indirimli olarak 2 bin veriyorum normal fiyatı 7 bin . Doğudakilere gösteriş demişsin devletin gösterişe ihtiyacı mı var siyasete girmek istemem mobilim yaşını da bilmiyorum sadece şunu soylim hiçbir şeye ön yargılı bakma .

aylık mı yıllık mı 2000 tl mi

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt