Telefon Tavsiyesi Özel Kriterlerime Göre(Max:3.5 Ekran en Önemlisi UZUN Şarj İşltm Sistemi Fark Etmez)

Sponsorlu Bağlantılar

matraxx22

matraxx22

Üye
    Konu Sahibi
Özel Kriterlerime Göre(Max:3.5 Ekran en Önemlisi UZUN Şarj İşltm Sistemi Fark Etmez)
Ben yeni jenerasyon takoz 4 inch ekranlılardan nefret ediyorum bu yüzden kendime göretelefon bulmakta çok zorlanıyorum maximum 3.5 inch dokunmatik ekran ekran tipinin pek bi önemi yok ister rezistif ister kapasitif aslında rezistif yani multi tooch çok parmak destekli ekran daha iyi olurama fazlaşarj tüketimine sebet oluyor bu yüzden kararsizim belirttiğimgibi şarj uzun gitsin ve büyük olmasın fiyat konusunda sınır yok işletimsistemi konusundadaister android ister symbian mesela benimaklıma küçük telefon deyince sony ericson geliyor ama hangi modeli Bana bi yerdimedin lütfenacele yazdım bi çok yazım yanlışı var mazur görün :)

seco_can_can

seco_can_can

Üye
ben android den önce nokia n8 kullandım şarjı gayet iyi özellikleride ekranda küçük sayılır bi bak bence :)

matraxx22

matraxx22

Üye
    Konu Sahibi
ben android den önce nokia n8 kullandım şarjı gayet iyi özellikleride ekranda küçük sayılır bi bak bence :)
Vaay tam üstüne bastındostum benim de aklımdan tam o telefon geçiyordu vayy başka önerilere de bi bakalım

seco_can_can

seco_can_can

Üye
bak tabi ama hayran kaldığım bi telefon sattığıma çok pişmanım o kalitede resim çeken telefon çok nadir arkadaş insanın kendi gözü kadar ayrıntılı :D

esmeran3

esmeran3

Üye
Kardeşim Nokia Al N8 arkadaşın dediği gibi ekran kamera sarj performansı bayağı bi güzel sağlam telefon hem :)

Ekranı çok canlı ama destek kesildi haberin olsun artık mağzaya yeni uygulamalar gelmeyecek

Oyun oynuyorum programlarla işim olur dersen.
İphone 4. 4s. Öneririm bunlarında sarj süresi kötü.

mehmettech

mehmettech

Üye
fiyatta sorun yok ise eğer,,, samsungun minilerine pocketlerine falan bakabilirsin sonre iphone 3gs,4,4s vsvs geliyo aklıma ok

MaxipmaN

Üye
performanslı olsun dersen n8 yerine 701

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Iphone 4 ve ya 4S öneririm.

dejavu178

dejavu178

Üye
701 in ekran küçük
603 ve 701 'in ekran boyutu 3.5 inc'tir. 700'ünki 3.2 inc. Yani 701 ile 603, N8 ile aynı boyut ekrana sahip. N8'in kasası biraz daha yapılı olduğu için büyük gözükebilir.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
603'un sarj omru iyiyse alabilirsin bence. n8 ilk surum varken sarji cok iyiydi ben surekli kullanan biriyim ona ragmen fazlasiyla yetiyodu ve yarim saatte sarj oluyodu. belle felan gelince biraz azaldi ama cogu android telefondan daha uzun omurlu muzik ve resim icin iyi telefon

matraxx22

matraxx22

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar aldım bile N8 mi 701 mi derken
ben 701 aldım ve gayet hoş bişey şimdilik memnunum

LimePie

LimePie

Üye
hayırlı olsun 701de iyi bir cihaz

beytullah6767

beytullah6767