Uygulama Özel Kore üretimi Galaxy S3 E210K

Sponsorlu Bağlantılar

Areslitee

Üye
    Konu Sahibi
Özel Kore üretimi Galaxy S3 E210K
S.A Arkadaşlar,benim kore üretimi S3 SHV-E210K telefonum var(international modeli i9300 olarak geçiyor,donanım olarak 2gb ram 32 gb dahili bellek 4 çekirdek işlemci vb..).sürekli güncelleme istiyordu ve kiesten güncellemek istedim.malesef dowload kısmında kaldı bende odinle 4.4.4 kk sürümünü attım.bu sefer telefon şebekesi lock oldu(birçok rom denedim malesef).izmirde açtırmak istedim ve Z3X boxla şebeke açtılar ama öncesi yalnış root attılar dokunmatiği çalışmaz oldu(menü tuşu geri tuşu oldu ,geri tuşu ise çalışmıyor,ses açma kapama ve power çalışıyor),ekranda telefonda sorun yok.şimdi bu telefon için ne yapılır.malum yurtdışı telefon.cvp için şimdiden tşk ederim.

Son düzenleme:

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bu modele uygun sammobileden 4.3 yada 4.4.2 firmware indir sonra odin ile yükle .

Areslitee

Üye
    Konu Sahibi
yükledim kardeş bütün var olanları yükledim,kenelde değiştirdim olmadı şu an 4.4.4 yüklü....anlamıyorum,yazılım donanımı atıl edermi,çöp yaparmı? bildiğim yazılımsal olarak en fazla brick olur onunda çareleri var...kimisi ekranı ve dokunmatiği değiştireceksin diyor.yere düşse darbe alsa,suya düşse dieceğimki tmm kısadevre yapmıştır şurası burası kırılmıştır ,yanmıştır olabilir diyeceğim.450 tl ye aldım 330 tl ekranı ve dokunmatiği,işciliği hariç.ekranda sorun yok dokunmatik çalışmıyor sadece ...mousele her işlemi yapıyorum ..ilginç acaba dokunmatik firmware 'simi bozuldu,akılıma mantıklı gelen sadece bu.bunların hepsi her telefoncuyum diyenin eline verince olacağı bu 2 dk lık şebekeyi unlock için başıma açtığı derde bakarmısınız(unlock için" abi 30 tl ye hallederiz" dediğide bu) ..................ahh ahh kimsenin bilmediği cihazı parmaklatırsan olacağı bu desenize.

Son düzenleme:
Takipçi Satın Al

Üst Alt