Özat'a Almanya'dan büyük övgü!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Özat'a Almanya'dan büyük övgü!
Köln'ün menajeri Michael Meier, kaptan arayışıyla ilgili olarak, Ümit Özat'ın doğuştan kaptanı olduğunu söyledi. Meier, ''Express'' gazetesine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'de de kaptanlık yapan Ümit Özat'ın, 1. FC Köln takımında da kaptanlık yapabileceği söylendi.
Alman Birinci Ligi (Bundesliga) takımlarından 1. FC Köln'ün menajeri Michael Meier, takımdaki kaptan arayışıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Ümit Özat'ın doğuştan bir takım kaptanı olduğunu söyledi.

Meier, ''Express'' gazetesine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'de de kaptanlık yapan Ümit Özat'ın, 1. FC Köln takımında da kaptanlık yapabileceğinin düşünülebileceğini belirterek, ''Ümit, doğuştan bir takım kaptanı'' dedi.

Haberde, yapılan hazırlık karşılaşmalarında farklı futbolcuların takım kaptanlığı yaptıklarına, ancak Ümit'in bu karşılaşmalarda kaptanlık bandını hiç taşımadığına dikkat çekildi.

Takım kaptanlığını kimin alacağı konusunda sır vermeyen teknik direktör Christoph Daum, hazırlık karşılaşmalarında farklı futbolculara kaptanlık bandı vermeyi bilinçli olarak yaptığını ifade ederek, ''Aksi takdirde ben şimdiden Ümit'te karar kıldım diye anlaşılır'' şeklinde konuştu.

Daum, hazırlık döneminde kaptanlık bandını farklı oyunculara vermeye devam edeceğini kaydederek, ''Herkesin bir kaptan, bir karar verici olabileceğini göstermek istiyorum. Kararımı sezon başlangıcında vereceğim'' dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt