ozan doğulu illuminati ve ateist(ciddi konu)

Sponsorlu Bağlantılar

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
ozan doğulu illuminati ve ateist(ciddi konu)
dikkat ettiniz mi aşkistan şarkısında "Kaynaya kaynaya, Allah muhafaza, herkesi yakacak. vay, vay,vay, vay" diyor yani fark ettiyseniz Allah'a herkesi yakacak vay vay demeye çalışıyor. Aynı bölümün tersini çevirip dinlediğimizde şu çıkıyor:

"Has the phone the Allah? Hayır. Yak len yak."

Youtube'da videosu da var.

Revengeful

Emekli Yönetici
gerçekten sıktı bu konular

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
evet, denilenler doğru. o sözleri söylüyor. arabadan inerken yiyeceklere tekme atıyor vs... klip hep iluminati dolu.

KayraBey

KayraBey

Üye
Pisliğin teki.Gıcığım zaten o adama.

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
evet, denilenler doğru. o sözleri söylüyor. arabadan inerken yiyeceklere tekme atıyor vs... klip hep iluminati dolu.

Klibin başında görmüştüm yere ayağıyla üzüm atıyor dinimizde üzümün ve hurmanın büyük önemi vardır

- - - Eklendi - - -

http://www.youtube.com/watch?v=3GgiTJT4dhU

- - - Eklendi - - -

videosu

kankka

Üye
Mor Ve Ötesi adlı grupta öyle hatta onlar direk söylüyorlar 'cambaz' adlı şarkılarında ''iki gözüm kadar eminim ki sen yoksun''(haşa!) diyorlardı :off:

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Mor Ve Ötesi adlı grupta öyle hatta onlar direk söylüyorlar 'cambaz' adlı şarkılarında ''iki gözüm kadar eminim ki sen yoksun''(haşa!) diyorlardı :off:

Onu Tanrı için söylemediler kardeş o şarkı medyaya karşı yapıldı

ali6161

Üye
Çok şaşırdım gerçekten. Biliyordum ama böylesine derin araşttırmamıştım . ellerinize sağlık .

maxirabit

maxirabit

Üye
Siz ozaman yabancı albümleri hiç dinlemeyin,hatta yanlışlıkla bile olsa almayın:D
Şarkı sözleri'nin ilk anlamıyla çevrildiğini de yeni öğrenmiş oldum.
İlk anlamıyla çevirilicek olsa şarkı sözleri piyasa da ne şarkıcı nede beste yazan olur.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Pisliğin teki.Gıcığım zaten o adama.
ahmet abi ben sadece türkiyede manga mor ve ötesi ve murat boz(daha doğrusu gerçek çalgılarla adam gibi müzik yapanları) dinlerim gerisi hep yabancı