Oyunlarimdan kurtuldum! :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MeLih_061

MeLih_061

Üye
Tatile girin tekrar yüklersin sıkıntı yapma , başarılı bir dönem geçirmen dileğiyle...

Superfan

Superfan

Üye
Planetside 2 oynuyor muydun ? Hangi server ve isim? :ehe

- - - Eklendi - - -

Ben hergün oturduğum olur.Laptoba gelir otururum.Yazılıya son gün çalışırım.Ama başarılıyım.Diğer önemli nokta okulda iyi dinlemek.Derste çok iyi dinlerim.Sinek rahatsız etse üçe ayırırım :D

- - - Eklendi - - -

Yine şanslısınız.Evde işi bilgisayarla olan bir abim var.Arada bir oturabiliyorum.Tatil gelse ne yazar :hih: Laptop browser oyunlarında t akılıyor.

Ulysseus

Ulysseus

Üye
    Konu Sahibi

Alaplaya da reklamini gorup izlemistim hosuma gittigi icin indirmistim. Bikac kere oynadim ama tam cozemedim oyunu yani adam bulamadim hic :ehe Zevk alamayinca da bir daha oynamadim kaldi oyle arada giriyordum oda nadiren :D

Türe

Türe

Üye

- - - Eklendi - - -

Ben hergün oturduğum olur.Laptoba gelir otururum.Yazılıya son gün çalışırım.Ama başarılıyım.Diğer önemli nokta okulda iyi dinlemek.Derste çok iyi dinlerim.Sinek rahatsız etse üçe ayırırım :D

- - - Eklendi - - -

Yine şanslısınız.Evde işi bilgisayarla olan bir abim var.Arada bir oturabiliyorum.Tatil gelse ne yazar :hih: Laptop browser oyunlarında t akılıyor.

Aynen ben de çok iyi dinlerim. :) Ama herşey yazılı değil. Bizim için aslolan YGS-LYS

Superfan

Superfan

Üye

Alaplaya da reklamini gorup izlemistim hosuma gittigi icin indirmistim. Bikac kere oynadim ama tam cozemedim oyunu yani adam bulamadim hic :ehe Zevk alamayinca da bir daha oynamadim kaldi oyle arada giriyordum oda nadiren :D

1000 kişilik türk birliği var ama ben çıktım.Benim için sıkıcılar :ehe Yani iyi baskın yapıyorlar ama az bilindik yerlere gidiyorlar. Zaten 1 hafta anca durdum.

Ulysseus

Ulysseus

Üye
    Konu Sahibi

1000 kişilik türk birliği var ama ben çıktım.Benim için sıkıcılar :ehe Yani iyi baskın yapıyorlar ama az bilindik yerlere gidiyorlar. Zaten 1 hafta anca durdum.

Cozemedigim oyundan zevk alamiyorum ":ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
FIFA nasıl silinir? :oha: PES'i iyi ki silmişsin :ehe
diğerleri fena değil.

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
S4 ü silmeyeydin bari :züü: Allahtan Bölümüm Mf ve matematik olimpiyatlarında falan 65 . Olmustum (Bursa içinde) bu sene kaçıncı olcaz bakalım ama by sefer ülke çapında :ehe

Türe

Türe

Üye
S4 ü silmeyeydin bari :züü: Allahtan Bölümüm Mf ve matematik olimpiyatlarında falan 65 . Olmustum (Bursa içinde) bu sene kaçıncı olcaz bakalım ama by sefer ülke çapında :ehe

Avantajlısın. Çünkü konuları biliyorsun artık matematikte. :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Ya pes 13 ü sevmedim ben çok bir şey eklememişler 12 nin üstüne bence 12 daha iyi

Ulysseus

Ulysseus

Üye
    Konu Sahibi

S4ü kesinlikle silmeliydim en bagimliboldugum ve en cok oynadigim oyundu :ehe

x-scarface

x-scarface

Üye
Tebrikler ilerisi için güzel bir karar.

Da şu ac3 ün türkçe yama çıksaydı :naughty:

Ulysseus

Ulysseus

Üye
    Konu Sahibi
Tebrikler ilerisi için güzel bir karar.

Da şu ac3 ün türkçe yama çıksaydı :naughty:

Oyunceviri.com u takip et :) 1. Oyunu haric butun seriyi cevirdiler. Ac3 calismalarina da baslayacak adam ariyorlardi en son :)

esokmen

esokmen

Üye
Oyun oyun bir yere kadar zaten. Arkadaslarla oynamadan zevki cikmaz arada topla elemanlari nete gidin pese gidin. olmasin ama arada sonra bak dersde calisilir. Evdeki bilgisayarimda bir tek oyun bile.yok allaha sukur.

Legendary.

Legendary.

Üye
Tebrikler :alkis ben bi Pes13(exTReme 13 kullanıyorum )'ü kaldırmadım :hmmm

Ulysseus

Ulysseus

Üye
    Konu Sahibi
Ne olur ne olmaz sildim :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...