OPC
Üye
Online olanlar haric hepsi torrent le indirdim![]()
Onlinelar da bedava zaten

Online olanlar haric hepsi torrent le indirdim![]()

Tatile girin tekrar yüklersin sıkıntı yapma , başarılı bir dönem geçirmen dileğiyle...
tesekkurleet 

Laptop browser oyunlarında t akılıyor.Planetside 2 oynuyor muydun ? Hangi server ve isim?![]()
Zevk alamayinca da bir daha oynamadim kaldi oyle arada giriyordum oda nadiren 
Planetside 2 oynuyor muydun ? Hangi server ve isim?
- - - Eklendi - - -
Ben hergün oturduğum olur.Laptoba gelir otururum.Yazılıya son gün çalışırım.Ama başarılıyım.Diğer önemli nokta okulda iyi dinlemek.Derste çok iyi dinlerim.Sinek rahatsız etse üçe ayırırım
- - - Eklendi - - -
Yine şanslısınız.Evde işi bilgisayarla olan bir abim var.Arada bir oturabiliyorum.Tatil gelse ne yazarLaptop browser oyunlarında t akılıyor.
Ama herşey yazılı değil. Bizim için aslolan YGS-LYS
Alaplaya da reklamini gorup izlemistim hosuma gittigi icin indirmistim. Bikac kere oynadim ama tam cozemedim oyunu yani adam bulamadim hicZevk alamayinca da bir daha oynamadim kaldi oyle arada giriyordum oda nadiren
![]()
Yani iyi baskın yapıyorlar ama az bilindik yerlere gidiyorlar. Zaten 1 hafta anca durdum.
1000 kişilik türk birliği var ama ben çıktım.Benim için sıkıcılarYani iyi baskın yapıyorlar ama az bilindik yerlere gidiyorlar. Zaten 1 hafta anca durdum.

Cozemedigim oyundan zevk alamiyorum "![]()

FIFA nasıl silinir?PES'i iyi ki silmişsin
diğerleri fena değil.
Begenmedim ben Fifayi. Kontrolleri falan vs. Oynayis sekline alisamadim hic. 
S4 ü silmeyeydin bariAllahtan Bölümüm Mf ve matematik olimpiyatlarında falan 65 . Olmustum (Bursa içinde) bu sene kaçıncı olcaz bakalım ama by sefer ülke çapında
![]()

S4 ü silmeyeydin bariAllahtan Bölümüm Mf ve matematik olimpiyatlarında falan 65 . Olmustum (Bursa içinde) bu sene kaçıncı olcaz bakalım ama by sefer ülke çapında
![]()

Tebrikler ilerisi için güzel bir karar.
Da şu ac3 ün türkçe yama çıksaydı![]()
1. Oyunu haric butun seriyi cevirdiler. Ac3 calismalarina da baslayacak adam ariyorlardi en son