Oyunlarım neden çop kutusuna taşınıyor acaba?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pascal37

pascal37

Üye
    Konu Sahibi
Oyunlarım neden çop kutusuna taşınıyor acaba?
evet pm atamıyorum ama başlıktada belirttiğim gibi oyunlarım neden çöp kutusuna taşınıyor?

----------Eklendi @ 21:58:41 ---------- Yazıldı @ 21:35:42 ----------

evet bu konuya cevap aramaktayım?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
çünkü aynıoyun daha önce paylaşılmıştır forumda lütfen araştırarak konu açın eğer oyun forumda yoksa konu açın

pascal37

pascal37

Üye
    Konu Sahibi
çünkü aynıoyun daha önce paylaşılmıştır forumda lütfen araştırarak konu açın eğer oyun forumda yoksa konu açın

sayın binbaşım,

konu açarken benzer konuları görüntüleyebilmekteyim, lakin görüyorumki bazı arkadaşlarım oyunların çalışmamasından bahsetmektedirler. bende bu işi yaptığım için %100 çalışan oyunlarımı arkadaşlarımla paylaşıyorum. acaba belirtmediğimden dolayı mı siliniyor anlayamadım!

Quaresma53

Quaresma53

Üye
çünkü hiçbi oyunun kurulurken doğru düzgün olmyo arkadaşm dnedm ben bu oyun bu kadar küçük mb değildi ayrıca da entresan bir drum

pascal37

pascal37

Üye
    Konu Sahibi
dostum senın bahsettiğin konu bellede denenmemiştir bunu zaten sana konumdada bahsetmiştim. ayrıca oyun kurulduktan sonra güncelleme yapmaktadır ve kurulum net üzerinden devam etmektedir.

dogukandurak

dogukandurak

Üye
Benimde her tuttuğum dosyanın 1adet kopyası oluyordu......

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
dostum senın bahsettiğin konu bellede denenmemiştir bunu zaten sana konumdada bahsetmiştim. ayrıca oyun kurulduktan sonra güncelleme yapmaktadır ve kurulum net üzerinden devam etmektedir.

Yani bunlar belle için özel mi?Tam olarak anlayamadım...

Ozan

Ozan

Admin
sayın binbaşım,

konu açarken benzer konuları görüntüleyebilmekteyim, lakin görüyorumki bazı arkadaşlarım oyunların çalışmamasından bahsetmektedirler. bende bu işi yaptığım için 0 çalışan oyunlarımı arkadaşlarımla paylaşıyorum. acaba belirtmediğimden dolayı mı siliniyor anlayamadım!
Benzer konulardan sadece belli bir sayıda olanlar görüntüleniyor, yani tüm benzer konular görüntülenmiyor dolayısı ile o bölüm 100% konu açmanızı dikkate alacağınız bir özellik degildir. Bölümde detaylı arama yapmak yada araştırmak durumundasınız. Yöneticiler bölümlerine aktif oldugundan ve araştırma da yapmak görevleri oldugundan, aynı konuyu paylasmıssanız siliyor, yoksa mantıklı düşünürsek neden silsinler ki ? Aleyhimize çalışmıyorlar :)

pascal37

pascal37

Üye
    Konu Sahibi
Benzer konulardan sadece belli bir sayıda olanlar görüntüleniyor, yani tüm benzer konular görüntülenmiyor dolayısı ile o bölüm 100% konu açmanızı dikkate alacağınız bir özellik degildir. Bölümde detaylı arama yapmak yada araştırmak durumundasınız. Yöneticiler bölümlerine aktif oldugundan ve araştırma da yapmak görevleri oldugundan, aynı konuyu paylasmıssanız siliyor, yoksa mantıklı düşünürsek neden silsinler ki ? Aleyhimize çalışmıyorlar :)

forumdaki arkadaşlarımı bi anlayabilsem adminim, bana üç kağıtçı muamelesi yapılmaktan sıkıldım. bu konu için yönetime mesajımı iletmiştim. benim bu işten bir çıkarım yok bilgi paylaştıkça sözünde yola çıkarak kendi arşivimdeki oyunları paylaştım. Galiba yanlış yapmışım. bu yüzden de symbian oyun bölümüne oyun paylaşmamayı kendime şart koştum. Bu yüzdende tüm arkadaşlarımdan da özürdilerim...

Ozan

Ozan

Admin
forumdaki arkadaşlarımı bi anlayabilsem adminim, bana üç kağıtçı muamelesi yapılmaktan sıkıldım. bu konu için yönetime mesajımı iletmiştim. benim bu işten bir çıkarım yok bilgi paylaştıkça sözünde yola çıkarak kendi arşivimdeki oyunları paylaştım. Galiba yanlış yapmışım. bu yüzden de symbian oyun bölümüne oyun paylaşmamayı kendime şart koştum. Bu yüzdende tüm arkadaşlarımdan da özürdilerim...
Böyle bir karar almanız oldukça mantıksız ve haksızlık.
Dedigim gibi, konunuzu çöpe alan yönetici arkadasa pm atıp sormuyorsunuz, bir sorsanız zaten size haklı bir nedeni güzel bir dille sunacak.
Sadece gelip burada konu açıyorsunuz veya bundan sonra konu açmama kararı alıyorsunuz. Oldukça yanlıs bir tutum.

Dedigim gibi buradaki üyelerin ve yönetici arkadasların tüm amacı, sitede farklı ve düzgün içeriklere ulaşabilmek. Dolayısı ile içeriginiz gerçekten farklı veya düzgün olsa, silinmesi imkansız.

pascal37

pascal37

Üye
    Konu Sahibi
Böyle bir karar almanız oldukça mantıksız ve haksızlık.
Dedigim gibi, konunuzu çöpe alan yönetici arkadasa pm atıp sormuyorsunuz, bir sorsanız zaten size haklı bir nedeni güzel bir dille sunacak.
Sadece gelip burada konu açıyorsunuz veya bundan sonra konu açmama kararı alıyorsunuz. Oldukça yanlıs bir tutum.

Dedigim gibi buradaki üyelerin ve yönetici arkadasların tüm amacı, sitede farklı ve düzgün içeriklere ulaşabilmek. Dolayısı ile içeriginiz gerçekten farklı veya düzgün olsa, silinmesi imkansız.

maxicep yönetimine pm atamamıştım, bunu konunun ilk başında belirtmiştim. yani sesimi ancak boyle duyurabileceğimi düşündüm ve bu konuyu açtım. neyse olan oldu artık. önemli olan bundan sonrası. Ilımlı yaklaşımlarınız için teşekkür ederim @ozan kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt