Oyunları Türkçe Yapmak?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kj2al

kj2al

Üye
    Konu Sahibi
Oyunları Türkçe Yapmak?
Değerli Arkadaşlar Yabancı Dil Oyun, Uygulamaları Falan Türkçeye Çevirme Programı Varmı? Forumda Bikaç Üyenin Oyunları Türkçeye Çevirdiğine Dair Yazılara Rastladımda. Acaba Böyle Bi İmkanımız Varmı? Şimdiden Teşekkürler.

'Patron

'Patron

Üye
Bunu siscontentle yapcaksın ama uzun ve karışık bir işlem.

ONER-1997

ONER-1997

Üye
ama eğer oyun jar dosyasıysa kolay

sabri04x

sabri04x

Üye
sis yada jar olması önemli değil jar oyunlar daha kolay tr olur sadece herhangibi bir hex editor ile kolaylıkla bunu yapabilrsin jar oyunu winrar ile çıkart özellikle dat dosyalarına hex ile bak genellikle bunlardır. ama GL nin son oyunlarının dilleri 1,2,3,4 gibi dosyalardır. biraz kurcalarsan birçok oyunu tr yaparsın.

kj2al

kj2al

Üye
    Konu Sahibi
YardımLarınız İçin Teşekkür Ederim ßiraz KurcaLicam Umarım oLur PC başına Pek geçemiyorum CevapLarınızı Çok Geç Farkettm Tekrardan SaoLun..

nevdar_1986

nevdar_1986

Üye
birisi jar uzantılıları türkçe yapmayı detaylıca anlatabiir mi acaba? sıkıldım artık gavur dillerinden.

sevimlibrad

sevimlibrad

Üye
ben uzmanıyım...dikkat edeceğin nokta orjinal karakter sayısını geçmeyeceksin,oyun açılmaz hata verir arkadaşın dedigi gibi açacak ve 1234 lerde olur genelde bazen harflerde dat dosyalarında.hexeditor ile yapacaksın..kelime uygun olmazsa kısaltma yapabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt