Oyunları Telefon Belleğine Kurmak??

Sponsorlu Bağlantılar

Seferoloji

Üye
    Konu Sahibi
Oyunları Telefon Belleğine Kurmak??
Arkadaşlar merhaba,
Oyunları Telefonun (galaxy s4) belleğine yüklemek için izlemem gereken adımlar neler ?
Herkes SD cart için olan yöntemi yazmış , SD/android/oyun klasörü falan diyolar,
Vice city Modern Combat 4 indirdim ama telefon belleğine yükleme yöntemini yazan birini göremediğim için öylece kaldım.
Yardım Edin Lütfen Teşekkürler

bybrock

bybrock

Üye
sd zaten telefonun dahili hafızası hafıza kartının adı extsd oluyor :)

Burakgnc

Üye
Bi dk şimdi bende s3 mini alacağım bu forumdaki oyunları telefona yükleyebilirim değil mi ? yani sd/android/obb falan yazıyo ya ben hafıza kartına sanıyodum.

Criver

Üye
Bi dk şimdi bende s3 mini alacağım bu forumdaki oyunları telefona yükleyebilirim değil mi ? yani sd/android/obb falan yazıyo ya ben hafıza kartına sanıyodum.

Önce kartta denersin siyah ekran hatası fln alırsan, kendi hafızasında denersin :oke: Ama sen yinede önce kendi hafızasında dene.Bende tablet var Modern Combat 3 Sd card da çalışıo :naughty:

bybrock

bybrock

Üye

Evet telefonuna yükleyebilirsin rahatlıkla bir sorun olmaz ancak oyunları hafıza kartına atmak için telefonu rootlamak gerekir

badb0y06

Üye
bybrock kardeşim ben mini sd hafıza kartı alcam tablete

oyunun data veya obb dosyasını atmam için rootlamammı gerekiyor

hafıza kart okuyucu falan alıp biz oluştursak dosyaları olurmu bilgin varmı

nedendir anlamadım ben herkese yardımcı olmaya çalışıyorum, öğrenme amaçlı konu açıyorum 1kişide cevap atmaya üşeniyor anlamadım gitti

http://www.maxicep.com/android-cihaz-destek/sd-kart-ile-ilgili-bi-bakin-826861.html

bybrock

bybrock

Üye
bybrock kardeşim ben mini sd hafıza kartı alcam tablete

oyunun data veya obb dosyasını atmam için rootlamammı gerekiyor

hafıza kart okuyucu falan alıp biz oluştursak dosyaları olurmu bilgin varmı

nedendir anlamadım ben herkese yardımcı olmaya çalışıyorum, öğrenme amaçlı konu açıyorum 1kişide cevap atmaya üşeniyor anlamadım gitti

http://www.maxicep.com/android-cihaz-destek/sd-kart-ile-ilgili-bi-bakin-826861.html

tablet için fazla bişey bilmiyorum kusura bakma data ve obb dosyasını hafıza kartına atabilirsin ama önemli olan oyunun o dosyayı görmesi bunun için bazı programlar var ve bu programlar root gerekiyor ama dediğim gibi tablet için kesin bir bilgim yok ayarlar>uygulamalarda hafıza kartına taşıma seçeneği varsa bu şekilde taşıyabilirsin hafıza kartına bu root gerektirmez

Üst Alt