Kayahan14
Üye
-
Konu Sahibi
-
xp bile fazlao bilgisayarın windows 8.1 neyine xp kullan
ne alaka?? bende AMD Athlon X2 64 kullanıyorum 2 GB Ram 1GB 256bit ekran kartıyla gayet hızlı çalıştı windows 8.1o bilgisayarın windows 8.1 neyine xp kullan
Yanlış ! Ben aylarca 1 gb ram ile windows 7 kullandım hicbir sıkıntım olmadı ta ki internet bağlatana kadaro bilgisayarın windows 8.1 neyine xp kullan
sorun onları almak ve takmakne alaka?? bende AMD Athlon X2 64 kullanıyorum 2 GB Ram 1GB 256bit ekran kartıyla gayet hızlı çalıştı windows 8.1
Arkadaşta 1 gb ram daha taksa veya 2 , ekran kartını yenilese açar en iyi oyunları
Tamam bi eve gidince indiriyimYanlış ! Ben aylarca 1 gb ram ile windows 7 kullandım hicbir sıkıntım olmadı ta ki internet bağlatana kadarkayahan 1 gb daha ram alırsan windows 8 çok rahat çalışır.bu arada oyun oneriyim adı rogue trooper . Silahlı ama fps değil umarım seversin grafikleri güzel ben sevdim
bakalım şu meşhur oyun nasılmışBir de Return to Castle Wolfenstein 'ı öneririm Wolfenstein'ın en iyi oyunu diyebilirim.
Evet bu oyun güzel lakin 2001 yapımı olduğu için grafikleri kötü gelebilirsorun onları almak ve takmak
Tamam bi eve gidince indiriyim
bakalım şu meşhur oyun nasılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?